Şanlıurfalı tiyatrocular 3 prestijli ödül aldı

Şanlıurfalı tiyatro oyuncuları, tiyatro dalının en prestijli ödülleri arasında gösterilen Yeni Tiyatro Dergisi Anadolu Emek ve Başarı Ödülleri töreninde 3 ödül aldı.

Haberler 16.12.2019 - 09:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfa Büyükehir Belediyesi Tiyatro Ekibi, bu yl 7. kez sahiplerini bulan ödüllere adeta damga vurdu. anlurfa temsilcileri, 72. Kou adl oyunla yln tiyatro ekibi seçildi. Komu Köyün Delisi adl oyunda barol oyuncusu olan Hasan Ocakolu en iyi erkek oyuncu ödülü, ayn oyundaki rolü dolaysyla da Ferhat Turguta En iyi yardmc erkek oyuncu ödülü verildi.

stanbulda gerçekletirilen törene, Devlet Tiyatrolar Genel Müdürü Mustafa Kurt, ünlü yönetmen Murat Atak ile ödül alan oyuncularn yan sra çok sayda izleyici katld.

anlurfa Büyükehir Belediyesi Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hasan Ocakolu, verilen ödüllerle gurur duyduklarn söyledi.

Ekip arkadalarnn büyük bir özveriyle yl boyunca oyun sahneleme gayretinde olduunu belirten Ocakolu, unlar kaydetti:

Bu ödüller bizi çok mutlu etti. Hem ekip hem de bireysel bazda aldmz ödüller, çalma azmimizi kukusuz artracaktr. anlurfal tiyatrocular iini laykyla yapmaya çalyor bu anlamda bize her türlü destei salayan Büyükehir Belediyemize ve tüm birimlerine katklarndan dolay teekkür ediyoruz. En büyük teekkürü ise sürekli bizi takip eden tiyatroseverler hak ediyor. Seyircilerimiz oldukça biz daha güzlü ve baarl olmaya devam edeceimize inanyoruz. Bu ödüllerin tesadüf olmadn önümüzdeki dönemlerde daha iyi kantlayacaz.

Ana Sayfaya Git