Şehide gözyaşı

TUNCELİ'nin Pülümür ilçesinde, güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Astsubay Çavuş Ferdican Altunkaş'ın (30) cenazesi, memleketi Kırıkkale'de gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haberler 13.05.2019 - 01:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tuncelinin Pülümür ilçesi krsalnda, güvenlik güçleri ile bölücü terör örgütü PKKllar arasnda çkan çatmada Jandarma Astsubay çavu Ferdican Altunka ehit dütü. Altunkan cenazesi, dün Elazda düzenlenen törenin ardndan memleketi Krkkaleye getirildi. ehidin cenazesi, ailesinin evine götürülürek helallik alnd.

EHDE SON GÖREV

Daha sonra ehit Altunka için Merkez Nur Camiinde tören düzenlendi. Törene, ehidin ailesi ve yaknlar ile çileri Bakan Yardmcs Mehmet Ersoy, Krkkale Valisi Yunus Sezer, Krkkale Ak Parti Millitvekili Ramazan Can, MHP Milletvekili Halil Öztürk, CHP Milletvekili Ahmet Önal, Krkkale Belediye Bakan Mehmet Saygl, Krkkale l Emniyet Müdürü Mahmut çorumlu ve çok sayda kii katld.

ehidin anne ve babas Zahide ve Yaar Altunka, askeri personelin yardmyla ayakta durdu. ehidin ei Özlem Altunka, çocuklar Hüseyin (7) ve Yaar Altunka (5) ile birlikte Türk bayrana sarl tabuta gelerek gözyalarna bouldu.

ehit Altunkan cenazesi, ikindi namaznn ardndan klnan cenaze namaz sonras Krkkale ehitliinde gözyalar arasnda topraa verildi.

Ana Sayfaya Git