Şehide mezar başında anma

FETÖ'nün darbe girişimini engellemeye çalışırken şehit olan polis Oğuz ile İzmir'deki terör saldırısında kahramanlığıyla faciayı önleyen şehit polis memuru Sekin mezarları başında anıldı.

Haberler 11.04.2017 - 09:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fetullahç Terör Örgütünün (FETÖ) darbe giriimini engellemeye çalrken ehit olan polis Eyyüp Ouz ile zmirdeki terör saldrsnda kahramanlyla faciay önleyen ehit polis memuru Fethi Sekin, Türk Polis Tekilatnn kuruluunun 172. yl dönümünde mezarlar banda anld.

Elaz Öretmenevinde düzenlenen törenin ardndan l Emniyet Müdürü Doan Cangül ve kentteki ehit yaknlar Harput Mahallesindeki 15 Temmuz ehitliini ziyaret etti.

ehitlerin kabirlerine karanfil brakld, Kuran- Kerim okundu.

- Allah devletimizi korusun ve ehitlerimize rahmet eylesin

FETÖnün darbe giriimini engellemeye çalrken Ankara Gölbandaki Özel Harekat Daire Bakanlna düzenlenen saldrda ehit düen polis memuru Ouzun babas Tevfik Ouz, Allah devletimizi korusun ve ehitlerimize rahmet eylesin. Bir an önce bu belalarn defolmasn istiyoruz. Artk ehitlerin gelmemesini istiyoruz. dedi.

- ehit Sekinin kabrine ziyaret

Elazn Baskil lçe Emniyet Müdürlüünde düzenlenen törenin ardndan, lçe Emniyet Müdür Vekili Ertunç Ate, tekilat mensuplar ile zmirdeki terör saldrsnda kahramanlyla faciay önleyen ehit polis memuru Fethi Sekini mezar banda and.

Ate ve beraberindekiler, Sekin için dua okudu.

- Trafik kazasnda ehit olan polis memurlar için mevlit

Mardinin Mazda lçe Emniyet Müdürlüü bahçesinde düzenlenen törende lçe Emniyet Müdürü Murat Karabulut Atatürk antna çelenk sundu, sayg duruunda bulunuldu ve stiklal Mar okundu.

Törene, lçe Jandarma Komutan Üstemen Alim Burak, Mazda Belediye Bakan Yardmcs Hikmet Erdin ve vatandalar katld.

Mazda Kaymakam Halit Benek, önceki gün ilçede trafik kazasnda hayatn kaybeden ehit polis memuru Ali Rza Ylmazn Hataydaki cenazesine katld için törende bulunamad.

Törenin ardndan trafik kazasnda ehit olan polis memurlar Ylmaz ve Sedat Balkç ile tüm ehitler için mevlit okundu.

Ana Sayfaya Git