Şehitler için mevlit okutuldu

TÜRK Polis Teşkilatı'nın 174'üncü kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Şırnak'ta şehitler için mevlit okutulup, aşure dağıtıldı.

Haberler 09.04.2019 - 14:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l Emniyet Müdürlüünce Türk Polis Tekilatnn 174üncü kurulu yl dönümü nedeniyle kent merkezindeki Geylani Camiinde ehitler için mevlit program düzenlendi. Kuran- Kerimin okunduu, ilahiler seslendirildii programa Vali Mehmet Akta, AK Partili Belediye Bakan Mehmet Yarka, Cumhuriyet Basavcs Mehmet Ylmaz, l Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, polisler ve çok sayda vatanda katld.

MEVLT OKUTULDU

Mevlit programnn ardndan açklamada bulunan Vali Mehmet Akta, ehit olan güvenlik güçlerinin sayesinde rnakn huzurlu bir ehir olduunu söyledi. Vali Akta, Bölgemizde huzurun, güvenliin, asayiin temini hem polisimiz, hem askerimiz, jandarmamz, güvenlik korucularmz zaman içerisinde çok büyük bedeller ödediler. Kanlarn döktüler. Canlarn verdiler. Ama Allaha ükür, rnak, ülkemizin en güvenli, en huzurlu illerinden birisi haline geldi. Bu noktaya gelmemizde emeini ortaya koyan, cann ortaya koyan bütün polis ehitlerimize ve bunun yanndaki dier güvenlik ehitlerimize Allahtan rahmet diliyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git