Şehitlere son görev!

Lice şehitleri memleketlerine uğurlandı. Cenaze törenine İçişleri Bakanı Soylu'da katıldı.

Haberler 21.03.2017 - 09:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIRn Lice lçesinde PKKllarla girdikleri çatmada ehit olan Jandarma Yüzba Fuat Ouzcan ile Jandarma Uzman Onba Zinnur Ezim için Diyarbakrda çileri Bakan Süleyman Soylunun da katld uurlama töreni düzenlendi. Törenden sonra ehitlerin cenazeleri memleketlerine gönderildi.

Diyarbakrn Lice, Hani ve Kulp ilçeleri ile Bingölün Genç lçesinde PKKya yönelik 5 Martta 7 bin polis, asker ve korucunun katmyla balatlan operasyonlar sürerken, dün Lice lçesinde bir grup teröristle güvenlik güçleri arasnda çkan çatmada ehit olan Jandarma Yüzba Fuat Ouzcan ve Uzman Onba Zinnur Ezim için Diyarbakr 7inci Kolordu Komutanlnda dün sabah uurlama töreni düzenlendi.

BAKAN SOYLU KATILDI

çileri Bakan Süleyman Soylu, Diyarbakr Valisi Hüseyin Aksoy, Elaz Valisi Murat Zorluolu, AK Parti Milletvekil Ebubekir Bal, 7nci Kolordu Komutan Korgeneral Ali Sivri, Büyükehir Belediye Bakanvekili Cumali Attila, Cumhuriyet Basavcs Kamil Erkut Gürenin yan sra ehit yaknlar ve silah arkada katld.

Uurlama töreninde özgeçmileri okunan ehitler daha sonra dini vecibelerin yerine getirilmesinden sonra cenazeleri son yolculuklarna uurlanmak üzere memleketlerine gönderildi. Jandarma Yüzba Fuat Ouzcann cenazesi Gaziantepe, Jandarma Uzman Onba Zinnur Ezimin cenazesi ise Osmaniyeye gönderildi.

KLS VE GAZANTEP

Gaziantep nüfusuna kaytl 35 yandaki Jandarma Yüzba Fuat Ouzcann 2012-2016 tarihleri arasnda görev yapt Mersin l Jandarma Komutanlndan atand Elazda 15 Temmuz 2016 tarihinde göreve balad ve evli 1 çocuk babas olduu belirtildi.

Osmaniye nüfusuna kaytl 27 yandaki Jandarma Uzman Onba Zinnur Ezimin ise, Diyarbakr Hani ilçesi 3üncü Jandarma Komando Tabur Komutanlndaki görevine 13 Mart 2016 tarihinde balad ve bekar olduu kaydedildi. ehitlerin cenazeleri memleketlerinde düzenlenen törenle topraa verildi.

Ana Sayfaya Git