Şehrin trafiği rahatlayacak

Başkan Beyoğlu :”belediyenin kasasından tek kuruş para çıkmadan Karacadağ Bulvarı’nı yeniliyoruz” derken, sürücülerin ve yayaların çilesi son bulacak.

Haberler 09.07.2019 - 11:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi, trafik ve ulamdaki sorunlar nedeniyle hem sürücülerin hem de yayalarn çilesi haline gelen kentin en uzun ve ilek caddelerinden olan Karacada Bulvarnda yol bakm ve kaldrm çalmas balatt.

Balar Belediyesinin Karayollar Bölge Müdürlüü ile yürüttüü giriimler sonucu belediye tarafndan balatlan çalmalar sonunda trafik ve ulamn rahatlamas amaçlanyor.

Karayollar Bölge Müdürlüü ile görüerek bu hizmetin Balara yaplmasn saladklarn belirten Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, bu çalmalar için belediye kasasndan tek kuru para çkmayacan açklad.

HALKIMIZA DOKUNUYORUZ, GÖNÜL VE HZMET BELEDYECL YAPIYORUZ

Göreve baladklar günden beri Balara hizmet etmek için önemli mesafe kat ettiklerini belirten Bakan Beyolu,Göreve geldiimizden beri Balar halkmza hak ettii hizmetleri kazandrmak için youn gayret sarf ediyoruz. 3 aylk süreçte çok önemli bir mesafe kat ettik. Kendimize üç önemli bir hedef belirledik. Gönül belediyecilii, sosyal belediyecilii ve hizmet belediyeciliini esas alyoruz. Bunun için kurum ve kurulularla ibirliine, uyum içinde çalmaya önem veriyoruz. Bugüne kadar birçok kurumla iletiim kurduk, bunun olumlu sonuçlarn da almaya baladk.

Bugüne kadar 20 binden fazla aileyi ziyaret ederek, iletiim kurarak vatandalarmza hizmet etmeye çaltk dedi.

BELEDYENN KASASINDAN PARA çIKMAYACAK

Karacada Bulvarndaki 50-60 milyon TLlik yol bakm ve kaldrm çalmas için belediyenin kasasndan para çkmayacan ifade eden Bakan Beyolu,Burann ihalesi Karayollar Genel Müdürlüü tarafndan yapld. Bu hizmet baka yere yaplacakt. Yaptmz görümeler ve giriimler sonucu bu deerli hizmetin ilçemizde yaplmasn saladk.

50-60 milyon TLlik bu hizmet için belediyemizin kasasndan tek kuru para çkmayacak. çalmann sonunda ulam ve trafik rahatlayacak, vatandalarmzn çilesi son bulacak. Katklarndan dolay sayn valimiz Hasan Basri Güzelolu, lçe Kaymakammz Bar Demirta ve Karayollar Bölge Müdürü Ökke Ceylana teekkür ediyoruz eklinde konutu.

BACILAR MAHALLESNE MODERN PARK VE MLLET BAHçES

Balar halknn hizmetle tanmaya devam edeceini dile getiren Bakan Beyolu, önümüzdeki günlerde Baclar tarafnda içinde kütüphane,millet kraathanesi ve engelli vatandalara hizmet veren bölümlerin yer alaca modern bir yaam alan ina edeceklerini de kaydetti.

Bakan Beyolu,Yeni Hal ve Baclar bölgesinde 10-15 dönümlük arsamz var. Önümüzdeki günlerde burada çok modern bir yaam alan ina edeceiz. çinde kütüphane, millet kraathanesi ve engelli vatandalarmza yönelik alanlar olacaktr. Biz millete efendi olmay deil, hizmetkar olmay ilke edinmiiz. Bu iarla Balar halkmza hak ettii hizmetleri kazandrmaya devam edeceiz. Önümüzdeki günlerde çok önemli projelerimizi halkmzla paylaacaz ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git