4 çocuk annesi eşini katletti!

Kızıltepede, 4 çocuk annesi eşi tarafından çocuklarının önünde vurularak öldürüldü.

Haberler 13.12.2021 - 00:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR-Mardinin Kzltepe ilçesinde 4 çocuk annesi Cahide Can (32), ei Sabri Can (32) tarafndan çocuklarnn gözleri önünde pompal tüfekle vurularak öldürüldü.

çOCUKLARININ GÖZLER ÖNÜNDE

Olay, Kzltepe ilçesi krsal Barbütün Mahallesinde dün akam saatlerinde meydana geldi. 4 çocuk annesi ve 10 yldr evli olan Cahide Can, ei Sabri Can ile henüz bilinmeyen bir nedenden dolay tartt. Tartmada çocuklarnn gözleri önünde eine önce iddet uygulayan Can, ardndan evde bulunan pompal tüfekle 6 el ate açt.

POMPALI TÜFEKLE ÖLDÜRDÜ

Silah seslerini duyan köylülerin ihbarda bulunmas üzerine jandarma ve salk ekipleri olay yerine intikal etti. Salk ekipleri, yapt kontrolde saçmalarn isabet ettii Cahide Cann hayatn kaybettiini belirleyerek, ambulansla Kzltepe Devlet Hastanesi morguna gönderdi. Cinayete tank olan çocuklar ise jandarma ekipleri tarafndan alnarak Aile ve Sosyal Politikalar l Müdürlüüne gönderildi.

KATL KOCA KAçAMADAN YAKALANDI

Jandarma ekipleri olay yeri incelemesinin ardndan eini öldürdükten sonra kaçan katil zanls Sabri Cann izini sürdü. Kzltepe ilçesinde bir yaknnn yannda olduu örenilen üpheli Sabri Can, jandarmann operasyonuyla suç aleti pompal tüfekle yakaland. Zanl Sabri Can jandarma tarafndan gözaltna alnd. Cinayetle ilgili soruturma balatld.

Ana Sayfaya Git