4 kardeş, siyanür içerek intihar etmiş

İstanbul Fatih'te kapısına 'Dikkat siyanür var' yazılı not astıkları evlerinde cansız bedenleri bulunan 2'si kadın 4 kardeşin, ön otopside siyanür içerek intihar ettikleri ortaya çıktı. 48 ile 60 yaş arasındaki 4 kardeşin anne- babalarının ölümünün ardından birlikte yaşadıkları evde bulunan su bardakları, siyanürü suya karıştırıp, içtikleri ihtimali üzerine incelemeye alındı.

Haberler 07.11.2019 - 11:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Korkunç olay, Molla Gürani Mahallesi Ouzhan Caddesinde bulunan bir binann birinci katnda dün akam yaand. Saat 23.00 sralarnda kapda, Dikkat siyanür var, polisi arayn, içeri girmeyin yazl notu gören apartman sakinleri durumu polise bildirdi. Polis de AFAD ekiplerine bilgi verdi. Adrese gelen ekipler, özel kyafetler giyip, maske takarak girdikleri evde, 48 yandaki Cüneyt Yetikin, 54 yandaki Oya Yetikin, 60 yandaki Kamuran Yetikin ve 56 yandaki Yaar Yetikin adl kardelerin cansz bedenlerini buldu. Kardelerin cenazeleri yaplan incelemenin ardndan Adli Tp Kurumu morguna kaldrld.

SYANÜR çMLER

Youn siyanür kokusu olan cesetlere yaplan ön otopside kardelerin, siyanür içerek intihar ettikleri ortaya çkt. Kesin otopsi raporu daha sonra çkacak olan kardelerin evinde, olay yeri inceleme ekiplerinin bulduu su bardaklar, siyanürü suya kartrarak içtikleri ihtimalini ortaya çkard.

Öte yandan evde çok sayda antideprasan da bulundu.

ANNE BABADAN BORç KALMI

Anne-babalarnn ölümünün ardndan yüklü miktarda borç kald örenilen kardelerin bu nedenle bir süredir skntda olduklar öne sürüldü.

ARKADALARI TEHS ETT

Birinci dereceden akrabalar olmad ve tandklarnn Mersinde yaad ortaya çkan kardelerin tehislerini ise arkadalar ile mahalle bakkal yapt. Adli Tp Kurumunda Cumhuriyet savcs gözetiminde yaplan tehiste Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesinde modelist olan ve canl modellik yapan Oya Yetikin ile ablas Kamuran Yetikini, Oyann i arkada, Yaar ve Cüneyt Yetikini ise mahalle bakkal tehis etti.

BR OBEZTE DER SARA HASTASIYDI

Kardelerden Cüneyt Yetikinin kuryelik yapt, Kamuran Yetikinin obezite, Yaar Yetikinin ise sara hastas olduu örenildi.

Ana Sayfaya Git