40 bin çocuk sinema ve tiyatroyla buluşuyor

Diyarbakır’ın Yenişehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Serdar Kartal’ın talimatıyla hayata geçirilen 'Yenişehir Değerler Eğitimi projesi' ile çocuklar beyaz perde ile buluşuyor.

Haberler 27.04.2018 - 10:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Yeniehir lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Serdar Kartaln talimatyla 40 bin çocuk sinema ve tiyatroyla buluuyor. Yeniehirin 40 bin deerli çocuu sinema ve tiyatroyla buluuyor etkinlii ile ilçe snrlar dnda yaayan, hayatlarnda hiç sinema görmemi çocuklarn talepleri dorultusunda sinema ve tiyatro ile buluturmaya devam ediyor.

TYATRO LE BULUMASI

çermik lçesi Aynal lkokulu ve Ortaokulu örencileri Yeniehir Deerler Eitimi Projesi kapsamnda düzenlenen Yeniehirin 40 bin Deerli çocuu Sinema ve Tiyatroyla buluuyor etkinlii ile sinemada film izleme ve tiyatro ile tanma keyfini yaad.

Sinema izleme frsat bulduklar için çok mutlu olduklarn anlatan minikler Öncelikle bu frsat bize sunan Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Serdar Kartala teekkür ederiz. Hayatmzda hiç sinemaya gitmemitik. Bugün sinemada film izleme mutluluunu yayoruz eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git