40'ıncı günde!

54 aile, HDP binası önündeki oturma eylemini 40'ıncı gününe girdi. Bingöllü Muhittin Avunan, "Devletimize diyoruz ki 'Biz sizin yanınızdayız'. İnşallah devletimiz, terör örgütünün kökünü kazıyacaktır" dedi.

Haberler 12.10.2019 - 11:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

PKK tarafndan kaçrldn belirttikleri çocuklarnn bulunmasn isteyen 54 aile, HDP binas önündeki oturma eylemini 40nc gününe girdi. PKKl teröristlerce kaçrldn belirttii yeeni Emrah Avunan (24) için 13 Eylülde oturma eylemine balayan Bingöllü Muhittin Avunan, Bar Pnar Harekatn desteklediklerini söyleyerek, Devletimize diyoruz ki Biz sizin yannzdayz. nallah devletimiz, terör örgütünün kökünü kazyacaktr dedi.

HDPnin Yeniehir ilçesindeki l Bakanl binas önünde, 3 Eylülden itibaren oturma eylemi balatan 54 ailenin kararl direnii 40nc gününe girerken, aileleri evlatlarmz istiyoruz çlklarn atmaya devam ediyorlar.

HAREKATI DESTEKLYORUZ

Vatani görevi için usta birliine giderken, yol kesen PKKl teröristlerce kaçrldn belirttii yeeni Emrah Avunan (24) için 13 Eylülde oturma eylemine balayan Bingöllü Muhittin Avunan, anne- babalar olarak Bar Pnar Harekatn desteklediklerini söyledi. Avunan, Biz anne ve babalar, evlatlarmzn sa ve selametini istiyoruz. Bütün dünya bilsin ki devletimiz, u an bir devletle çatmyor, karsnda bir terör örgütü var. Dünya biliyor; PKK var YPG var, biz sonuna kadar devletimizin yanndayz. Biz Artk yeter diyoruz. Devletimiz PKKy, YPGyi, hepsini temizlesin. Bu anne- babalar ne zamana kadar gözya dökecekler? Bu operasyonu destekliyoruz ve devletimize diyoruz ki Biz sizin yannzdayz. nallah devletimiz, terör örgütünün kökünü kazyacaktr dedi.

Ana Sayfaya Git