5 milyon turist bekliyoruz!

MARDİN Valisi ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, kentte oluşan huzur ortamının ardından turist sayısında artış yaşandığını belirterek, "Otellerimiz dolu. 2019 yılı ise bizim hedefi daha büyütme yılımız. Şu an 5 milyonun üzerinde turist bekliyoruz. İnşallah bu hedef de tutacak" dedi.

Haberler 26.03.2019 - 10:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardinde, geçen yl turizmde yakalanan ivmenin bu yl da sürdürülmesi hedefleniyor. Vali ve Belediye Bakan Vekili Mustafa Yaman, bu yl 5 milyon turisti hedeflediklerini söyledi. Geçen yl 3 milyon turist arladklarn anlatan Vali Yaman, Nevruzdan sonra Mezopotamyada her yer yeilleniyor. Bir bahar havas var ehrimizde. Youn bir turist younluu var. Otellerimiz dolu. 2018 ylnda ehrimizde günübirliklerle birlikte 3 milyon turist arladk. 2019 yl ise bizim hedefi daha büyütme ylmzd. uan 5 milyonun üzerinde turist bekliyoruz. nallah bu hedef de tutacak.

MARDNN TURST HEDEF

Huzur devam ettikçe inallah bu böyle devam edecek. Mardin Valisi ve Büyükehir Belediyesi Bakan Vekili olarak bu durumdan son derece mutluyum. Mart ve nisan aylarnda bütün otellerin dolu olmasyla Valilik ve Büyükehir Belediyesi olarak misafirhaneleri dier gelen vatandalarmza açyoruz. Buradaki vatandalara da misafirlerin darda kalmamalar adna evlerinde arlamalar tavsiyesinde bulunuyoruz. Gelen hiçbir misafirimizi geri döndürmeyeceiz inallah. Herkesi masal ehir Mardini görmeye davet ediyorum. Gerçekten görülmesi gereken bir ehir dedi. Yaman, i insanlarn kentte yatrm yapmaya davet ederek, gerekli kolayl göstereceklerini ifade etti.

Ana Sayfaya Git