50 yıllık atıl okulu dönüştürüp hizmete açtılar

Bitlis'in Ahlat ilçesine bağlı Taşharman köyündeki atıl durumdaki 50 yıllık okul, bir grup gönüllü öğretmenin geliştirdiği proje ile onarılıp, geri dönüşüm malzemeleri ile sosyal alanı bulunan bir anaokuluna çevrildi. Okul, Vali Oktay Çağtay'ın da katıldığı törenle hizmete açıldı.

Haberler 10.11.2021 - 10:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tatvan ilçesindeki deiik okullarda görev yapan 24 öretmenden oluan Renkli Rüyalar Grubu, Ahlat ilçesine bal Taharman köyündeki atl durumdaki 50 yllk okulu onarp, anaokuluna çevirdi. Kütüphane ile spor salonuna da sahip okul, geri dönüüm malzemeleri kullanlarak öretmenlerin kendi imkanlaryla yapld. Okula Renkli Rüyalar Grubunun Onursal Bakan Asm Kardoann anne ve babas Halime ve Zeki Kardoann ad verildi.

OKULUN ONARIMI YAPILDI

Okulun açl törenine Bitlis Valisi Oktay çaatay, Ahlat Kaymakam Fikret Da, l Milli Eitim Müdürü M. Emin Korkmaz, Ahlat Milli Eitim Müdürü Mutluk Özden, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odas Bakan Bilal Adaba, Renkli Rüyalar Grubu gönüllü öretmenleri, köy okulu öretmenleri, örenciler ve Tatvan Gençlik Merkezi gönüllüleri katld.

Ana Sayfaya Git