500 evler çamurlu!

Diyarbakır 500 Evler sakinleri: Mahallemizin en önemli sorunu yolların çukurlu olmasıdır

Haberler 25.02.2020 - 11:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Kayapnar ilçesi Bar Mahallesi 500 Evler mevkiinde ikamet eden vatandalar, seçim döneminde kendilerine verilen vaatlerin hiçbirinin yerine getirilmediini, son yllarda hizmete yönelik herhangi bir çalmann olmadn söylüyorlar.

Mahallenin en önemli sorununun, yollarda oluan çukurlar olduunu dile getiren mahalle sakinleri, yetkililerden mahallelerindeki yollarn asfaltlanmasn, çocuk parklarnn, kaldrmlarn yaplmasn ve sokaklara da aydnlatma direklerinin yerletirilmesini istiyorlar.

Mahallelerinde ulam skntsnn da olduunu belirten mahalle sakinlerinden Doan Alkan, mahallenin eksikliklerinin fazla olduunu belirterek, Bu mahallenin sokaklarnda çukurlar çok fazladr. Arabalar buradan geçtiinde, yal havalarda çukurlarda biriken kirli sular hep vatandaa sçryor. Iklandrma, AKBL dolum merkezleri ve parklar yok. Otobüs kalk saatleri de az olduundan, i yerlerimize geç gidiyor ve evimize geç geliyoruz. Bu mahallenin eksiklikleri çok fazladr. Yetkililerden buraya bir el atmalarn istiyoruz. eklinde konutu.

HERKES GB MAHALLEMZN GÜZEL OLMASINI STYORUZ

TEDAn yapt kazlar düzeltmediini belirten Ekrem Polat, çocuklar, kadnlar ve bizler hep çamurun içinden gidip geliyoruz. Kn perian bir haldeyiz. 500 Evler Mahallesinin ulam çok skntldr. Kaldrmlar, parklar yok. TEDA bu mahallede kaz yapp düzeltmeden gittikleri için mahalle sakinleri olarak çok zor durumda kalyoruz. Bu mahallede 2 yldr yol çalmalar yaplyor. Biz de herkes gibi mahallemizin güzel olmasn istiyoruz. ifadelerini kulland.

AYDINLATMA DREKLER OLMADII çN AKAMLARI KADINLAR VE çOCUKLAR DIARI çIKAMIYOR

Yollardaki çukurlardan dolay skntlar yaadklarn söyleyen Mehmet Günde ise, Yaklak bir yldr burada ikamet ediyorum. Yollar bakmsz olduu için kn çocuklarmz okula göndermek için servis tutuyoruz. Kaldrmlar olmadndan, çocuklarn ayaklarnn yars çamur oluyor. Yollar o kadar dar ki 2 araba yan yana gidemiyor. TOK evleri yaptklar halde, burada yaayan binlerce insana hizmet etmiyorlar. Yollarda oluan çukurlardan dolay haftada bir arabam sanayiye götürüyorum. Aydnlatma direkleri olmad için akamlar kadnlar ve çocuklar dar çkamyor ve çktklarnda da çok korkuyorlar. dedi.

Ana Sayfaya Git