55. Kütüphaneler haftası kutlandı!

55. Kütüphaneler Haftası nedeniyle Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. Feysel Taşçıer başkanlığında kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Haberler 29.03.2019 - 01:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Her yl Mart aynn son Pazartesi günü kutlanmaya balanan Kütüphaneler Haftasnn 55incisi bu yl 25 Mart 2019 ile 31 Mart 2019 tarihleri arasnda okuma orann yaygnlatrmak amacyla kutlanmaya baland.

l Milli Eitim Müdürlüü toplant salonunda gerçekleen etkinlie l Milli Eitim Müdürü Doç. Dr. Feysel Taçer bakanlnda, l Milli Eitim Müdür Yardmclar ve l Milli Eitim ube Müdürleri tam kadro katld.

KÜTÜPHANE HAFTASI

Taçer nsanlar, hiçbir bilgiye sahip olmadan doar. Yaam boyunca birçok bilgi örenir. Baarnn srr da okumaktr. Okulda olduu kadar hayatta da baarnn en önde gelen artlarndan biri yine okumaktr. Kitaplar, bilgi ve tecrübeyi koruyan ve gelecee tayan ölümsüz eserlerdir. Kitaplar, kültür ve medeniyetimizin kayna ve koruyucusudur. nsan beyninin kitaba ve onun içindeki bilgiye olan ihtiyac, bedenin havaya, suya ve ekmee olan ihtiyac gibidir. Kitap ve faydal bilgi ile beslenen akln gönül dünyas aydnlk, bilgi ve kitaptan uzak olan akln gönül dünyas ise karanlktr. Kitabn bu öneminden yola çkarak Kütüphaneler Haftas etkinlikleri kapsamnda l Milli Eitim Müdürlüümüzce farkndalk yaratabilmek adna müdürlüümüz müdür yardmclar ve ube müdürleriyle birlikte kitap okuma etkinlii gerçekletirdik. dedi.

Ana Sayfaya Git