57 korucu yemin etti

Hani İlçesi'nde görevli 57 güvenlik korucusu emekli olurken, bunların yerine göreve başlayan 57 güvenlik korucusu düzenlenen törenle yemin ederek göreve başladı.

Haberler 23.03.2017 - 08:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hani lçesinde 57 güvenlik korucusunun emekli olmas, bunlarn yerine göreve balayan 57 korucunun yemin etmesi için tören düzenlendi. Spor Salonunda düzenlenen yemin törenine Kaymakam ve Hani Belediye Bakanvekili aban Arda Yazc, Tabur Komutan Yüzba Levent Yltrak, Milli Eitim Müdürü Zeki Kaya ile Mal Müdürü Aygül Erden ile güvenlik korucular ve aileleri katld.

KORUCULAR YEMN ETT

Yemin töreni, bir dakikalk sayg duruuyla balayan tören, stiklal Marnn okunmasyla devam etti. Daha sonra göreve yeni balayan güvenlik korucular, toplu olarak yemin ederek göreve resmen balad. Yeni göreve balayan güvenlik korucular adna konuan Abdullatif Yalnklç, vatan ve bayrak akyla, birlik ve beraberlik duygusu içerisinde kendilerine verilen görevi laykiyle yerine getireceklerini söyledi. Sertifikalarnn verilmesinin ardndan Yüzba Leven Yltrak ksa bir konuma yaparak, göreve balayan güvenlik korucularna baarlar diledi.

Ana Sayfaya Git