7 film vizyonda!

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli 7 film vizyona girecek.

Haberler 21.02.2020 - 09:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Miguel Artetann yönetti Rose Byrne, Salma Hayek, Tiffany Haddish, Jennifer Coolidge, Billy Porter ve Ari Graynorun oynad Patron Gibi izleyici ile buluacak.

Senaryosu Adam Cole-Kelly ve Sam Pitmana ait olan film; kiilikleri ve istekleri birbirinden oldukça farkl iki arkadan güzellik ürünleri imal eden bir irket açmaya karar vermeleri sonrasnda gelien olaylar konu alyor.

BURASI CENNET OLMALI

Elia Suleimann yönettii Buras Cennet Olmal, dünyann birçok ehrine giden bir adamn, buralarda memleketi Filistinden izlerle karlamasn anlatyor.

Komedi türündeki Fransz yapm filmde Gael Garcia Bernal, Elia Suleiman, Nancy Grant ve Tarik Kopty gibi isimler rol ald.

VAHETN çARISI

Jack Londonn ünlü eserinden sinemaya uyarlanan Vahetin çars Kaliforniyada yaad çiftlikten koparlp Yukonun zorlu artlarnda kzaa koulan bir köpein bu yeni artlara ayak uydurma mücadelesini sinema perdesine tayacak.

Harrison Ford, Karen Gillan, Bradley Whitford, Dan Stevens, Jean Louisa Kelly ve Omar Syn oynad filmin yönetmenliini Chris Sanders üstlendi.

GAREZ

Nicolas Pescenin yönetmen koltuunda oturduu Garez, gerilim merakllarnn ilgisini çekmeye aday.

ntikam hrsyla dolu bir ruhun mesken tuttuu eve bir ekilde yolu düen herkesin maruz kald deheti anlatan filmin barollerinde Andrea Riseborough, Lin Shaye, John Cho, Demian Bichir, Tara Westwood, Betty Gilpin ve Jacki Weaver oynuyor.

BAY TOPLANTISI

brahim Büyükakn senaryosunu yazp barolünde yer ald Bayi Toplants, beyaz eya iiyle uraan üç esnafn, gittikleri üç günlük bayi toplants srasnda balarna gelen olaylar etrafnda dönüyor.

Bedran Güzelin yönetmenliini üstendii filmin barollerinde Büyükakn yan sra Onur Buldu, Aydn Dou Demirkol, Büra Pekin, Safa Sar, Müfit Kayacan, Hakan Salnm, Gamze Karaduman ve Deniz Hamzaolu gibi isimler oynuyor.

EFSUNLU AYN

Uur Kaplann yönettii haftann yerli korku filmi Efsunlu Ayin kald yurdun geçmiiyle ilgili anlatlan gizemli hikayeleri aratrmaya koyulan gazetecilik örencisi Ebrunun bu süreçte yaadklarn konu alyor.

VKNGLER: BÜYÜK MACERA

Eric Cazes imzas tayan animasyon film Vikingler: Büyük Macera, sevilen çizgi dizi Vikinglerin kahramanlarnn yeni maceralarn anlatyor.

Ana Sayfaya Git