"7. Koğuştaki Mucize" 11 Ekim'de vizyona girecek

Yönetmen koltuğuna Mehmet Ada Öztekin'in oturduğu film, kızını her şeyden çok seven, masum ve saf bir babanın adalet arayışını konu alıyor

Haberler 09.10.2019 - 10:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ünlü oyuncu Aras Bulut ynemlinin barolünde yer ald 7. Koutaki Mucize adl film, 11 Ekimde sinemaseverlerle buluacak.

Yönetmen koltuuna Mehmet Ada Öztekinin oturduu film, kzn her eyden çok seven, masum ve saf bir babann adalet arayn konu alyor.

Bu akam galas yaplacak olan filmin basn gösterimi, sinema dünyasndan isimlerin katlmyla Kanyon AVMde gerçekletirildi.

Güney Kore yapm Miracle in Cell No. 7 adl yapmdan uyarlanarak hazrlanan filmin senaryosunu Kubilay Tat kaleme ald.

Süpervizörlüünü Özge Efendiolu, yapmcln ise Lanistar Media ile Motion Content Groupun üstlendii filmin çekimleri Mula ve Beykoz Kundurada özel olarak kurulan platoda gerçekleti.

7. Koutaki Mucize

çukur adl dizideki karakteriyle seyircilerin beenisini kazanan Aras Bulut ynemlinin barolde olduu yapmn oyuncu kadrosunda; Nisa Sofiya Aksongur, lker Aksum, Mesut Akusta, Yldray ahinler, Yurdaer Okur, Sarp Akkaya, Deniz Baysal, Deniz Celilolu ve Celile Toyon yer alyor.

Hasan Özsütün imzasn tayan filmin müzikleri de Prag Filarmoni Orkestras tarafndan kaydedildi.

Dram türündeki filmin hikayesi, özetle öyle:

1983 ylnda bir Ege kasabasnda küçük bir kz ölür. Ölen küçük kz skyönetim komutannn kzdr ve onun ölümünün sorumlusu olarak babaannesi ile yaayan ve 7 yanda bir kz olan Memo görülür. Memo, her ne kadar suçsuz olduunu anlatsa da kimse ona inanmaz. dam cezasna çarptrlan Memonun yaknlar, adaletin salanmas için urarken, Memo ve kz Ovann tek istedii birbirlerine kavuabilmektir.

Ana Sayfaya Git