7 yılda devri alem de güzergahında Diyarbakır'da var

Bisikleti ile 7 yılda dünya turunu tamamlayacak olan Fas asıllı İtalya vatandaşı Cherif El Bakkali, güzergahına Diyarbakır'ı da ekledi.

Haberler 11.07.2017 - 01:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bisikleti ile 7 ylda dünya turunu tamamlayacak olan Fas asll talya vatanda Cherif El Bakkali, güzergahna Diyarbakr da ekledi.

Fas asll talya vatanda Cherif El Bakkali yaklak iki ay önce talyadan bisikleti ile yola çkt. stanbula kadar bisikleti ile gelen Cherif El Bakkali, buradan Gençlik ve Deiim Derneinin projesine katlmak üzere otobüsle Diyarbakra geldi. Yannda bisikletini de getiren Cherif El Bakkali, projenin tamamlanmasnn ardndan tekrar yola çkmak için bisikletini hazrlad. 7 yl sürecek olan dünya turuna Diyarbakr da eklemekten dolay mutlu olduunu belirten Cherif El Bakkali, talyann Modena ehrinden stanbula bisikletimle geldim. Burada projeye yetimek için otobüse bindim. Projeyi tamamladk.

Bundan sonra ran, Türkmenistan, Tacikistan, Hindistandan devam ederek dünyay dolamak istiyorum. Bu tur yaklak 7 yl sürecek, bana maddi manevi destek olan herkese teekkür ediyorum dedi.

Ana Sayfaya Git