8 bin öğrenciye sinema keyfi!

Rehber öğretmen Abdulvahit Yıldız "Daha önce sinemayı göremeyen öğrencilerimiz var. Bu etkinliği düzenleyen herkese teşekkür ediyoruz"

Haberler 04.11.2021 - 00:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda krsalda yaayan çocuklar sinema ile buluturuluyor.

Fiziksel ve sosyal geliimlerine katkda bulunmak için çocuklara yönelik Diyarbakr Belediyesinin çalmalar devam ediyor.

çalmalar kapsamnda ilçelerden ve köylerden gelen örenciler için sinema etkinlii düzenleniyor. Bilgievi, Akademi Lise ve devlet okullarnda eitim gören örenciler, düzenlenen programla Akif adl sinema filmini seyrediyor.

Yaklak 20 gün önce balayan etkinlik kapsamnda, imdiye kadar 8 bin örenci, sinema keyfi yaad.

Hani Gürbüz Bilgievinde görevli Türkçe öretmeni Nezahat Ekin, çou örencinin daha önce sinemaya gitmediini, ilk defa sinemada film izleyen örencilerle birlikte ayn heyecan ve cokuyu yaadklarn söyledi.

8 BN ÖRENC YARARLANDI

Programn çok güzel geçtiini dile getiren Ekin, örencilerin de çok mutlu olduunu belirtti.

Rehber öretmen Abdulvahit Yldz da çocuklarn, sinema etkinliine katlacaklar haberini aldklarnda çok heyecanlandklarn aktard.

Yldz, Daha önce sinemay göremeyen örencilerimiz var. Bu etkinlii düzenleyen herkese teekkür ediyoruz. Örencilerimiz bu etkinlii ilk duyduklarnda bize büyük bir cokuyla geldiler. Mutluydular ve o mutluluu da biz de onlarla birlikte yaadk. ifadelerini kulland.

Örencilerden Ecrin Yldrm, ilk defa sinemaya geldiini anlatarak, Film çok güzeldi. Mehmet Akif Ersoyun hayatn örendik. çok mutlu oldum. dedi. Beyzanur Aslan da büyük ekranda film izlemenin çok keyifli olduunu aktard.

Ana Sayfaya Git