8. Dini Yayınlar Kongresi 28-30 Mayıs 2021'de düzenlenecek

"Dijital Yayıncılık" ana başlıklı kongreye katılmak isteyenler, tebliğ özetlerini 300 kelime ile oluşturacak ve 12 Mart'a kadar katılım formu doldurarak "diniyayinlarkongresi@diyanet.gov.tr" adresine gönderecek

Haberler 27.01.2021 - 10:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyanet leri Bakan Ali Erba, 8. Dini Yaynlar Kongresinin Dijital Yaynclk ana balyla 28-30 Mays 2021 tarihlerinde gerçekletirileceini duyurdu.

Diyanet leri Bakanlndan yaplan açklamaya göre, Erba, kongrede salgn döneminde yaygnlaan dijitalleme sürecinin dünü, bugünü ve yarn ile ele alnacan belirtti.

Erba, Diyanet leri Bakanl 8. Dini Yaynlar Kongremizi bu yl Dijital Yaynclk balyla 28-30 Mays 2021 tarihleri arasnda Ankarada gerçekletireceiz inallah. ifadelerini kulland.

Dini Yaynlar Genel Müdürlüünce düzenlenecek kongrede, dijitalleme ve yaynclk süreçlerinin dünü, bugünü ve yarnyla, kolektif akl ve sahici tecrübelerle imkan, frsat, snr ve risklerinin dikkate alnarak deerlendirilmesi amaçlanyor.

Dijital Yaynclk ana balyla düzenlenecek kongrede, dijital dünyay anlamak, dijital yaynclk, riskler ve frsatlar, dini içerikli dijital yaynclk, dijital çada medya okuryazarl, dijital yayncln gelecei konular çeitli yönleriyle ele alnacak.

-6 bin 500 kelime olacak

lim insanlar, yazarlar, yaynclar, özel sektör ve kamu temsilcilerinin istiare ve i birlii için zemin oluturmas öngörülen kongrede sunulacak tebliler bilimsel, özgün 6 bin 500 kelime olacak.

Bavuru yapacaklar tebli özetlerini 300 kelime ile oluturacak ve 12 Mart Cuma gününe kadar katlm formu doldurarak diniyayinlarkongresi@diyanet.gov.tr adresine gönderecek.

Kongreye kabul edilen tebli özetleri 22 Martta açklanacak. Kabul edilen tebli metinleri 9 Maysa kadar teslim edilecek. Kongrenin program ilan ise 15 Mays Cuma günü yaplacak.

Kongreyle ilgili detaylara Diyanet leri Bakanlnn internet sayfasndan ulalabilecek.

Ana Sayfaya Git