800 kez dilenirken yakalandı

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, halkın duygularını sömürmek suretiyle dilencilik yapanlara geçit vermediklerini dilencilere karşı yapılan çalışmalarda 778 kez yakalama işlemi yapılarak bunlardan 5'inde yaptırım uygulandığını söyledi.

Haberler 22.09.2017 - 10:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardin Büyükehir Belediyesi Zabta Daire Bakanl bünyesinde kentte çeitli noktalarda dilencilik yapanlara yönelik yakalama çalmas yapld. Halkn duygularn istismar eden dilencilere kar yaplan çalmalarda dilencilere kar 778 kez yakalama ilemi salanrken, bunlarda 5ine idari yaptrm uyguland. Dilencilerin yaplan üst aramalarnda ise 3 bin 509 lira para çkt.

Büyükehir Belediye Bakan Vekili Mustafa Yaman, dilenciler konusunda hassas bir çalma içinde olduklarn, bu konuda ekiplerin dilencilere kar duyarl olduklarnn söyledi. Yaman, öyle dedi:

3 bin 500 lira çkt

limizde farkl bölgelerde hemehrilerimizin dini duygularn istismar eden dilenciler ortaya çkmaktadr. Belediyemiz ise bu konuda ciddiyetle çalmaktadr. Zabta ekiplerimiz bu konuda taviz vermemektedir. çalmalar neticesinde ksa sürede 778 kez ilem yapld. Bu ilemlerden 5inde ise idari yaptrm uyguland. Dilencilerden çkan 3 bin 509 TLye ise el konuldu. Bu konuda gelen ihbarlara kar duyarl olmaya devam edeceiz.

Ana Sayfaya Git