82 yıl önce gelmişti!

Vali Hasan Basri Güzeloğlu "Vatan, millet, devlet, bayrak ve ezan, her zaman hepimizin kutsalı ve vazgeçilmezi olmuştur. Sınırlarımızın içinde ve dışında son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla bu mücadele devam edecek"

Haberler 16.11.2019 - 10:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gazi Mustafa Kemal Atatürkün Diyarbakra geliinin 82. yl dönümü törenle kutland.

Diyarbakr Garnda düzenlenen törende, Atatürkün Diyarbakra trenle gelii temsili olarak canlandrld. Trenden inen gaziler, Vali ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzeloluna Türk bayra takdim etti.

Güzelolu da öperek teslim ald Türk bayran örencilere verdi.

Etkinlik, gar önündeki meydanda halk oyunlar gösterisi ve iir okunmasyla devam etti.

Vali Güzelolu, burada yapt konumada, bata Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün ehitleri rahmet ve minnetle andklarn söyledi.

HEPMZN KUTSALI

Vatan, millet, devlet, bayrak ve ezan, her zaman hepimizin kutsal ve vazgeçilmezi olmutur. diyen Güzelolu, unlar kaydetti:

Bu uur ve iman oldukça inallah Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olacak. Türkiye, her geçen gün bölgesinde ve küresel ölçekte güçlenen, oyun kuran bir ülke haline geldi. Snrlarmzn içinde ve dnda son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararllkla bu mücadele devam edecek. ç ve d tüm tehditler, bu iman ve duru karsnda yok olup gideceklerdir.

Daha sonra Antparkta devam eden törende, Vali Güzelolu ile Garnizon Komutan Vekili 8. Ana Jet Üs Komutan Tugeneral Ali Özmen, Atatürk Antna çelenk sundu, sayg duruunda bulunuldu, stiklal Mar okundu.

Törene, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül, AK Parti Diyarbakr l Bakan Süleyman Serdar Budak, Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, askeri erkan, kamu kurumlarnn temsilcileri, örenciler ve vatandalar katld.

Ana Sayfaya Git