9 Çocuk babasından 6 gündür haber alınamıyor

İstanbul’da eşiyle tartışan ve evden ayrılarak memleketi Adıyaman’a gelen 9 çocuk babası Osman Doğan’dan 6 günden beri haber alınamıyor.

Haberler 08.06.2019 - 11:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbul Sultangazide ei ile tartan 9 çocuk babas Osman Doan (59) evden ayrld. Geçtiimiz hafta sonu evden ayrldktan sonra bir daha dönmeyen Osman Doann ailesi durumu polise bildirdi. Hem polis hem de aile fertleri kayp ahs aramaya balad.

Osman Doann stanbuldan memleketi Adyamann Kahta lçesine geldii tespit edildi. Ancak Kahta lçesinde ki evinde 1 gün kalan Osman Doann mahalle bakkalna stanbula döneceini söyleyerek ilçeden ayrld örenildi.

SIRA KADEM BASTI

Osman Doann kardei Murat Doan, aabeyinin 2 Haziran tarihinden beri kayp olduunu belirterek, Aabeyim stanbuldan Kahta ilçesine geliyor. Daha sonra stanbula geri döneceim diyerek burada ki evinden ayrlyor. Ancak stanbula gitmiyor. Otogardaki kameralardan Siverek tarafna giden minibüslere bindiini tespit ettik. Nissibi Köprüsünün orada minibüsten iniyor. Daha sonra baka bir minibüse binip Kahtaya doru geliyor. Ancak Kahtaya gelmiyor. Ondan sonra izini kaybettik. Polis konuyu aratryor. Bizde ayrca bulmak için ura veriyoruz. Görenler insaniyet namna 0549 300 83 84 nolu telefona bilgi versin diye konutu.

Ana Sayfaya Git