9 film gösterime giriyor

Kovid-19 salgını nedeniyle uzun süredir vizyona girmeyi bekleyen seri filmi "Hızlı ve Öfkeli 9" izleyiciyle buluşacak

Haberler 02.07.2021 - 00:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Doa Can Anafartann yönetmenliini yapt Hababam Snf Yaz Oyunlar, yerli komedi merakllarnn beenisine sunulacak. Nazif Tunçun filmi Karnca, iyilik niyetiyle yapt yardmn, istenilmeyen kötü sonuçlara yol açacan örenen orta yata bir adamn, hatasn telafi etmek için giritii ölümüne mücadeleyi anlatyor.

Kovid-19 salgn önlemleri kapsamnda kademeli normallemenin 3. etabnn hayata geçirilmesiyle faaliyetlerine yeniden balayan sinema solanlarnda, bugün 3ü yerli 9 film gösterime girecek.

Salgn nedeniyle uzun süredir vizyona girmeyi bekleyen seri filmi Hzl ve Öfkeli 9, açk olan sinemalarda izleyiciyle buluacak. Justin Linin yönetmen koltuuna geri döndü Vin Diesel, Charlize Theron, Helen Mirren, John Cena ve Jordana Brewsterin barollerinde yer ald aksiyon türündeki yapm, Dom Toretto ve arkadalarnn bu kez Domun kiisel geçmiinden gelen bir tehdide kar mücadelelerini odana alyor.

CRUELLA

Emma Stone, Emma Thompson, Mark Strong, Paul Walter Hauser ve Kirby Howell-Baptistenin oyuncu kadrosunda yer ald Cruellay Craig Gillespie yönetti.

Emma Stoneun barolünü üstlendii komedi türündeki film, Disneyin klasik animasyonlarndan 101 Dalmaçyalda yavru köpeklerin peine düen kötü karakter Cruellann, alternatif bir hikayesini anlatyor.

HABABAM SINIFI YAZ OYUNLARI

Doa Can Anafartann yönetmenliini yapt Toygan Avanolu, Yusuf çim, Altan Erkekli, Frat Albayram ve Giray Altnokun rol ald Hababam Snf Yaz Oyunlar, yerli komedi merakllarnn beenisine sunulacak.

Giray Altnok, Muammer Tali ve Levent çimenin senaryosunu birlikte kaleme ald devam filmi, Kbrsta düzenlenen yaz oyunlarna katlan Hababam Snfndan dört kafadarn burada yaadklarn konu ediniyor.

KARINCA

Nazif Tunçun yönetmen koltuunda oturduu Karnca adl yapmn barollerinde Halit Karaata, Hacer Kzlhan, Oktay Dal
, Jale Arkan ve Ouz Tunç bulunuyor.

Dram türündeki film, iyilik niyetiyle yapt yardmn, istenilmeyen kötü sonuçlara yol açacan örenen orta yata bir adamn, hatasn telafi etmek için giritii ölümüne mücadeleyi odana alyor.

EHRMEN: KANLI YOL

Kemal Danacnn yönetmenliini üstlendi Erol Sertel, Mustafa Aydn, Sevim çömlek, Duhan çetin ve Metin Kösenin rol ald Ehrimen: Kanl Yol, korku ve gerilim merakllarnn ilgisini çekmeye aday.

AZAP

Prömiyerinin gerçekletirildii Sundancete ilgiyle karlanan Azap, bir anda ortadan kaybolan yal annesi Ednay bulmak için kz Sam ile birlikte annesinin evine giden Kay ve gizemli bir ekilde geri dönen Ednann hikayesini anlatyor.

Emily Mortimer, Robyn Nevin, Bella Heathcote, Steve Rodgers ve Chris Buntonn rol ald filmi, Natalie Erika James yönetti.

SALNGER YILIM

Margaret Qualley, Sigourney Weaver, Douglas Booth, Seena Kerslake ve Brian F. OByrnenn barollerinde yer ald Salinger Ylm 90l yllarn ikinci yarsnda ünlü yazar J.D. Salingern edebiyat ajansnda ie balayan genç bir kadnn hikayesini beyaz perdeye tayacak.

Joanna Smith Rakoffun ayn isimli an kitabndan uyarlanan yapmn yönetmenliini Philippe Falardeau üstlendi.

UNDNE

Usta sinemac Christian Petzoldun Berlin Film Festivalinde Gümü Ay ödülüne layk görülen filmi Undine, Berlinde bir tarihçi olan genç kadnn, sevdii adam tarafndan terk edildikten sonra bandan geçenleri anlatyor.

Paula Beer, Franz Rogowski, Maryam Zaree, Jacob Matschenz ve Anne Ratte-Polle gibi isimlerin rol ald Almanya ve Fransa ortak yapm filmin yönetmenliini Christian Petzold yapt.

LUX ETERNA

Gaspar Noenin yönetti Charlotte Gainsbourg, Beatrice Dalle, Abbey Lee, Felix Maritaud ve Karl Glusmann rol ald Lux Eterna cadlar hakknda çekilen bir filmin setini odana alyor.

Ana Sayfaya Git