Eskirlik dönüşü teklif!

Vatani görevini İzmir'de tamamlayarak memleketi Van'a dönen genç, havalimanında kendisini karşılamaya gelen kız arkadaşına yakınları ve diğer yolcular önünde sürpriz evlenme teklifi yaptı.

Haberler 16.09.2019 - 00:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

zmirde vatani görevini tamamlayarak memleketi Vana dönen 30 yandaki Ahmet Acakaya, kendisini karlamaya gelen kz arkadana havalimannda evlenme teklif etti.

Vanda mimarlk yapan Acakaya, askerliini tamamladktan sonra memleketine dönmek üzere yola çkt.

Kz arkada Gülistan Acakayaya (25) havalimannda sürpriz evlenme teklifi yapmaya karar veren genç, arkadalarndan yardm istedi.

Ankaradan uçakla Vana gelecek Acakayann ini saatini örenen arkadalar, Gülistan Acakayay da alarak Van Ferit Melen Havalimanna gitti.

HAVAALANINDA TEKLF YAPTI

Uçaktan inen Ahmet Acakaya, kz arkadayla karlat an diz çöküp evlenme teklifinde bulundu.

Gülistan Acakaya, sürpriz evlilik teklifine evet derken, arkadalar ve bu ana tank olan dier yolcular alklarla genç çifti tebrik etti.

Ahmet Acakaya, evlenme teklifi için vatani görevi srasnda hazrlk yaptn ve sonunda amacna ulatn söyledi.

Bu önemli an için arkadalarnn da seferber olduunu dile getiren Acakaya, Gülistan amcamn kz ve onu çok seviyorum. Bir süredir nasl evlenme teklif edeceimi düünüyordum. Vatani görevimi tamamladktan sonra, havalimannda güzel bir evlenme teklifi oldu. Evet cevabn aldm için çok mutluyum. diye konutu.

Gülistan Acakaya ise sürpriz evlilik teklifi karsnda hem ardn hem de duygulandn ifade etti.

Ana Sayfaya Git