Lale Vadisi Parkı

Muş Belediyesi tarafından 90 bin metrekare alan üzerine yapılarak hizmete sunulan Lale Vadisi Parkı, süs bitkisi ve peyzaj mimarlığı sektörünün en prestijli ödülü kabul edilen ‘Plant Ödülü’ne layık görüldü.

Haberler 21.02.2019 - 12:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Muun en büyük sosyal aktivite merkezi olma özellii tayan Lale Vadisi Park, Plant Ödülüne layk görüldü. 2 ylda bir düzenlenen Plant Ödülleri içerik ve vizyonuyla Türkiyede tek olma özelliine sahip, süs bitkisi üreticilii ve peyzaj mimarl alannda en prestijli ödül olarak kabul ediliyor.

LALE VADS PARKI

Bu yl yaplan müracaatlar; Bitki Üretimi, Peyzaj Uygulamalar, Peyzaj Donatlar ve Yapsal Elemanlar ve Kamusal Alan Deerlendirmeleri olmak üzere 4 kategori üzerinden deerlendirildi. 138 bavuru arasndan yaplan deerlendirmeler sonucunda Lale Vadisi Parkna Peyzaj Uygulamalar alanndan ödül verildi. Plant Ödülleri 2017-2018 1 Mart Cuma günü stanbul Kongre Merkezinde gerçekletirilecek gala gecesiyle sahiplerini bulacak.

Karni Deresi Rekreasyon Projesi ile uygulamas tamamlanan Lale Vadisi Parknn ödüle layk görülmesinden memnuniyet duyduklarn ifade eden Belediye Bakan Feyat Asya, Bir projemizin Türkiyenin en prestijli ödülünü almas bizleri ziyadesi ile mutlu etti. Yapm olduumuz iin güzelliinin bir kez daha farkna varm olduk. nallah nice güzel projeler üzerinden böyle baarlar elde etmeye devam edeceiz dedi.

Ana Sayfaya Git