Acılı annenin feryadı yürek sızlatıyor

Diyarbakırlı Sema Berfin K., geçimsizlik yaşadığı eşi ile boşanmak için mahkemeye başvurdu. Çocuğun velayetini alan anne, mahkemenin tanıdığı hak nedeniyle oğlunu üç saatliğine babasına teslim ederken, 23 gün geçmesine rağmen bir daha çocuğunu göremedi. 23 gündür oğlu ve eşinden haber alamayan acılı anne, kaçırıldığını iddia ettiği çocuğunun hayatından endişe duyarken, çocuğu olmadan geçirdiği bayramın da zehir olduğunu söyledi.

Haberler 28.08.2019 - 10:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Yeniehir ilçesinde oturan 28 yandaki Sema Berfin K., uyuturucu kulland gerekçesiyle einden boanmaya karar verdi. Boanma davas açan Sema Berfin K., koruma karar aldrarak annesinin evine döndü. Boanma sürecinde ei tarafndan ölüm tehdidi aldn öne süren Sema Berfin K., korkudan evden çkamaz oldu. Mahkeme kararyla ayda 2 defa çocuunu görme izni alan Sema Berfin K.nn ei Yusuf Emre K., 23 gün önce 4 yandaki çocuu Yunus Emiri alarak kayplara kart. Ailesi ve kendisi ölüm tehdidi alan acl anne yetkililerden yardm bekliyor.

çocuunu görmek için ikayetlerini geri çek boanmaktan vazgeç evine dön

28 yandaki Sema Berfin K., einin ailesi kendisinin çocuunu görmesi için boanmaktan vazgeçmesini ve evine geri dönmesini söylediklerini dile getirerek ölmekten korktuu için geri dönmediini ve çocuunun da hayati tehlikesinin olduunu söyledi. Sema Berfin K., 23 gündür hala da olumdan haber alamyorum, boanma sürecindeyim mahkeme kararyla babas geldi, götürdü bir daha da haber alamadk. uanda çocuumun yaayp yaamadndan bile endieleniyorum. 23 gün içerisinde bana haber gönderdiler, tüm ikayet ve dilekçeleri geri çekilecek, boanmaktan vazgeçersem eve dönersem çocuumu geri getireceklerini art kotu eimin ailesi, ama bunu kabul etmiyorum. Eim ve ailesi ruh hastas, ben sadece çocuumu istiyorum. Savcya gittim görütüm, bir eyler yaplmas lazm diye ölüm olmadan bir el atlmas lazm. Herkes bana dönüp babas diyor. Bu bir suç, bunun aranmas çkarlmas lazm. Biz bir ey yaptmz zaman devlet hemen ensemize çöküyor, çocuum 4 yanda uan nerede, salk durumu nasl iyimi kötümü hiçbir ekilde haberimiz yok. Bunlarla ilgili hiçbir bilgi alamyoruz, emniyete her gün gidip gelmekten bktk elimiz bo dönüyoruz. Kötü bir ey olmadan önce çocuum bulunsun, ölüm olduktan sonra o adam idam edilmi, müebbet yemi benim umurumda bile deil. Buradan tüm devlet yetkililerine sesleniyorum bizi de bir görün dedi.

23 gündür balkonda yolunu gözlüyor

23 gündür balkonda çocuunun yolunu gözlediini aktaran acl anne Sema Berfin K., çocuunun yaadndan da emin olmadn aktard. Sema Berfin K., Ben 23 gündür içeriye giremiyorum, balkonda ha geldi ha gelecek diye bekliyorum. Her geçen polis arabasnda heyecanlanyoruz, inallah bulundu diye ama hiç kimsenin yapt hiçbir ey yok. Bu adam, ailesi, aabeyi ve babas hepsi uyuturucu kullanan insanlar, benim çocuum bu aile içerisinde ne kadar salkl olabilir. Bu adamn yüzlerce sabka dosyas var, elinizi vicdannza koyun. 3 defa uzaklatrma karar aldm yapmad ihlal kalmad. Bunlara ramen sadece ifadesi alnp gönderiliyor. Ben bunlar tekrar etmekten bktm 4 yanda bir çocuk sizlerin de çocuklar var harekete geçmemiz lazm. Bir insan can bu kadar ucuz olamamal. Ölüm olmadan çocuum bulunsun ve bu adam cezasn çeksin diye konutu.

Ana Sayfaya Git