Acılı anne felçli oğlu için yardım bekliyor

Diyarbakır’ın Hani ilçesinde 9 yıl önce havuza atlayarak boynu 6 yerden kırılan Mahsum Özkan'ın acılı annesi, yetkili ve hayırseverlerden gelecek yardımı bekliyor.

Haberler 30.11.2017 - 09:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda ikamet eden Özkan ailesi, 9 yl önce havuza atladktan sonra 6 ayr yerden boynu krlp felç geçiren oullar Mahsum Özkan (25) için yetkili ve hayrseverlerden yardm bekliyor.

Maddi durumu yetersiz olan Özkan ailesi, evleri 3üncü katta olduu için oullarnn eve girip çkamadn belirterek, oullarnn rahatlkla eve girip çkabilmesi için hayrseverler ve yetkililerden, oullar için asansör yapmalarn talep ettiler.

Olunun 9 yldr felçli olduuna iaret eden anne Muhabbet Özkan, evlerinin 3üncü katta olduundan dolay olunun 3 aydr eve gelemediini belirterek, olunun bu zaman zarfnda annesinin evinde kaldn ve olunun ihtiyaçlarn gidermek için günde iki defa annesinin evine gidip gelmek zorunda kaldn ifade etti.

Olum eve gelmek istiyor, kimse yok onu kaldralm eve getirelim

Bundan dolay çok sknt yaadna söyleyen anne Özkan, ki olum bu haldedir, biri sara hastas olan 27 yanda dier felçli olan olum ise 25 yandadr. Felçli olan olum 9 senedir bu haldedir, önceden böyle deildi. 3 aydr eve gelemiyor, ben günde iki defa annemlere gidip ihtiyacn karlayp geliyorum. Tuvalet olsun, yemek ihtiyac olsun her ihtiyacn ben karlyorum. nan artk ben de annemlere gidip gelmeden yoruldum. Olum bazen eve gelmek istiyor, kimse yok onu kaldralm eve getirelim. Büyük olum ise hemen hemen sürekli evde kalyor, düzenli olarak baygnlk geçiriyor. Bu durumda olan olumla beraber felçli olumu bazen kaldrabiliyoruz bazen de kaldramyoruz. Kocam darda çalt için bu olumu kaldrp oturtmaktan tek bama kalyorum ve yeterli olamyorum. Daha önce arkadalar buradayd, olumu getirip götürüyorlard imdi arkadalar okula ve ie gittiklerinden dolay onlar da ilgilenemiyorlar. dedi.

3 aydr olunun yukar çkp aa inemedii için eve gelmediini ve olunun 3 aydr annesinin evinde kaldn bundan dolay çok sknt yaadn belirten acl anne Özkan, günde iki defa annesinin evine gittiini bu nedenle çok zorluk çektiini söyledi.

Artk olumu evde görmek istiyorum, olum eve gelsin

Artk olunu evde görmek istediini belirten Özkan, yetkili ve hayrseverlerden asansör yapmalarn istedi. Özkan, Hayrseverlere ve yetkililere sesleniyorum. Artk olumu evde görmek istiyorum, olum eve gelsin. Kn olduu için ben annemin evine gidip gelmede zorlanyorum. Olum evde kalmak istiyor. olumun ihtiyaçlarn evde karlamak istiyorum. Lütfen, Allah rzas için bize bir asansör yapsnlar. ifadelerini kulland.

9 yl önce suya atlad için, 6 yerden boynunun krldn ve felçli olduunu ifade eden Mahsum Özkan, eve gidip gelmekte çok zorluk çektiini söyledi.

Eve gidip gelmede zorluklar çekiyorum

Felçli olduu için kendi ihtiyaçlarn karlayamadn ve ihtiyaçlarn annesi ve babasnn karlad söyleyen Özkan,Daha önce evimiz zemin kattayd ve kiradaydk, rahatlkla eve girip çkabiliyordum. imdi yeni 3üncü kattaki evimize geldik, bu evimize gidip gelmede çok zorluk çekiyorum, eve girip çkamyorum. Arkadalarm var, yazn onlar eve girip çkmamda bana yardmc oluyorlard. imdi ise arkadalarmn bazlar okuyor, bazlar da çalyor o yüzden beni yukar çkarp indirecek kimse yok. Annem, babam ve abilerim de çok zorluk çekerek beni çkarp indiriyorlar. Aabeyim de sara hastas olduu için pek fazla bana yardm edemiyor. eklinde maduriyetini dile getirdi.

Hayrsever ve yetkililere yardm çarsnda bulunan Özkan, Evimiz üçüncü katta olduu için gidip gelemiyorum, mecburen ninemlerin evine gidiyorum. Ninemlerin evi zemin katta olduu için oraya gitmek zorunda kalyorum. 3 aydr eve gelemiyorum. Ninemlerin evi uzak olduu için annem de fazla gidip gelemiyor. Bundan dolay yetkililere ve hayrseverlere sesleniyorum, rahatlkla eve gidip gelmem için bana bir asansör yapmalarn rica ediyorum. fadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git