Acılı günde sahiplenmek

Diyarbakır’ın Bismil İlçe Belediyesi, mezarlıklarda yaptığı çalışmalar ve vatandaşların cenaze işlemlerinde örnek hizmetler yapmaya devam ediyor.

Haberler 24.07.2018 - 09:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bismil Belediyesi, cenaze hizmetleri kapsamnda, cenaze ykama, cenaze nakli, cenaze evlerine izzet ve ikram ile taziye evlerin inaatlarna verdii desteklerin yan sra mezarlklarda peyzaj düzenlemeleri yaparak ilçedeki mezarlklarnn daha temiz olmasna özen gösteriyor. Bismildeki mezarlklarda yal havalarn da etkisiyle uzayarak kötü bir görüntü oluturan yabani otlar, Park ve Bahçeler Müdürlüüne bal ekipler tarafndan temizleniyor. Yaklaan Kurban Bayramnda mezarlk ziyareti gerçekletirecek vatandalarn sknt çekmeden rahatça hareket edebilmesi için çalmalarn artran ekipler, TOK Mezarlnda ot biçme ilemini tamamlad.

MEZARLIKLARIN TEMZL

Yaplan bu çalmalarla mezarlklarn daha temiz bir görünüme kavutuunu söyleyen Bismil Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Kerem Süleyman Yüksel, Belediye olarak mezarlklarmz daha güzel bir hale getirmek için çalmalarmz devam ediyor. Göreve geldiimizden bu yana mezarlklarda gerçekletirdiimiz yenileme mezarlklarmz çok daha modern ve güzel bir hale geldi. Yaknlar vefat eden vatandalarmza bu zor günlerinde biraz olsun destek olmak ve üzerlerindeki yükü almak adna talepleri dorultusunda ikramlarda bulunuyor bunun yannda, taziye evleri olmayan mahallelerimizin taziye evleri inaatlarna destek de bulunuyoruz. Mezarlklar Müdürlüümüz, 2 cenaze nakil ve ykama arac ve i makinelerimiz ile 7/24 halkmza hizmet veriyoruz. Cenaze hizmetlerinde örnek bir belediyeyiz ve her alanda halkmza en iyi ekilde hizmet vererek örnek belediyecilik sergilemeye devam edeceiz dedi.

Ana Sayfaya Git