Adıyaman merkezli "joker" operasyonu

12 ilde düzenlenen operasyonda, sürücü kursu yöneticileri, başkalarının adına sınava girenler ve yerine sınava girilenlerin de bulunduğu 54 şüpheli yakalandı.

Haberler 27.02.2019 - 10:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adyaman merkezli 12 ilde düzenlenen operasyonda, sürücü kursu yöneticileri, bakalarnn adna ehliyet snavna girenler ve yerine snava girilenlerin de aralarnda bulunduu 54 zanl gözaltna alnd.

l Emniyet Müdürlüü Kaçakçlk ve Organize Suçlarla Mücadele ubesi ekipleri, yaklak 6 aylk çalma sonucu joker diye tabir edilen 8 kiinin bakalarnn yerine ehliyet snava girerek sürücü belgesi almalarn saladklarn belirledi.

Joker operasyonu

Kent merkezinde faaliyet gösteren 2 sürücü kursunun yöneticisi ile bakalarnn adna snava giren ve yerine snava girilen 56 üphelinin yakalanmas amacyla, Adyaman merkezli stanbul, Ankara, Konya, Mersin, anlurfa, Balkesir, Gaziantep, Malatya, Antalya, Bursa ve Manisada e zamanl operasyon düzenlendi.

Operasyonda, 54 zanl gözaltna alnd. üphelilerin ev ve i yerlerinde yaplan aramalarda sahte nüfus cüzdanlar, kurusk tabanca ve baz dokümanlar ele geçirildi.

Adyamana getirilen 54 üpheli, salk kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü.

Adresinde bulunamayan 4 kiinin yakalanmas için çalmalarn devam ettii örenildi.

Ana Sayfaya Git