AGD Diyarbakır'ın fethini kutlayacak

AGD, Diyarbakır'ın fethinin 1380'inci yıl dönümü dolayısıyla bir program düzenleyecek.

Haberler 17.05.2019 - 02:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Anadolu Gençlik Dernei, Diyarbakrn slam ordusu tarafndan fethediliinin 1380inci yl dönümü dolaysyla bir program düzenleyecek.

Fetih program 25 Mays 2019 günü saat 16.00da Hazreti Süleyman Cami ve 27 ehid Sahabe Türbesinin bulunduu park alannda düzenlenecek.

SÖYLEYE KATILDI

Gençlik ve Spor Bakanl Gençlik Projeleri Destek Program kapsamnda Anadolu Gençlik Dernei Diyarbakr ubesi tarafndan gençlere yönelik Allahn seven defanstan ayrlmasn söyleisi düzenlendi. Balar Mevlana Halit Mahallesinde bulunan Okuyan Nesiller Kitap Kahvede gerçekleen söyleiye çok sayda örenci ve vatanda katld. Söyleiye konumac olarak katlan Muammer Bilgiç, kültürde, yaam tarzndan, aile hayat gibi birçok manevi deere deindi. Bilgiç, Ev tercihlerimiz artk deiti. Örnein 1+1 evler var. 1+1 demek, halann, amcann, teyzenin, nenenin, dedenin olmad bir hayat demektir. Bizi bir birimize balayan haladr, teyzedir, daydr, amcadr. Bunlar varsa biz güçlü bir toplum oluruz. Ama 1+1 olduunda konforumuz olur, akabinde gelen ne olur, Kaliforniya sendromu olur. Kaliforniya sendromu nedir, adamn paras çok, paras olunca kimsenin kahrn çekmek istemez. Bu Amerika her 8 kiiden birinin yaamak istedii hayat tarzdr dedi.

Söylei, daha sonra soru cevap eklinde devam etti.

Ana Sayfaya Git