Ağrı Valisi: Leyla Zana bana "PKK'yı 20 devlet kullanıyor" dedi

Ağrı Belediyesi’ne kayyım olarak atanan Vali Musa Işın, HDP Milletvekili Leyla Zana'nın seçimlerden sonra kendisini ziyaret ettiğini ve “PKK'yı 20 devletin kullandığını söylediğini” iddia etti.

Haberler 10.03.2017 - 09:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Helise Günü Etkinlikleri kapsamnda Leylek Pnar Mahallesindeki taziye evinde mahalle sakinleri ile bir araya gelen In, 1.5 yldr il terör hadisesi yaanmadn söyledi. Zanann kendisini ziyaret ettiini söyleyen In, unlar söyledi:

PKK BÖLGE NSANI DELDR

Leyla Zana Ar Milletvekili seçildikten sonra dier 3 milletvekiliyle birlikte ziyarete geldi. Ziyaretten 2-3 gün öncede Doubayaztta trlar ve kamyonlar yaklmt. Ben de Sayn Vekil, Kürtler size 80 milletvekili verdi dedim. Bu, Biz kan akmasn istemiyoruz. Ülkemizde bölgemizde iddet istemiyoruz. Biz insanlarmzn öldürülmesini araçlarmzn yaklmasn istemiyoruz demektir. 80 milletvekili gidin PKKya Biz iddet istemiyoruz, biz siyaset yapmak istiyoruz deyin. Bakn Doubayaztta araçlar yakld. nsanlar öldürülüyor. Devlet buna göz yumamaz. Siz bu insanlardan oy aldnz. Leyla Zana da bana dedi ki PKKy 20 devlet kullanyor. te biz de bunu söylüyoruz. PKK bu bölgenin insan deildir. Taeron örgütlerin içimize koyduu bir fitnedir.

Ana Sayfaya Git