Aile tepkili

Diyarbakır’da karşıdan karşıya geçmeye çalışan matematik öğretmeni Ezgi Şengül’ün ölümüne sebep olan taksi şoförünün serbest bırakılmasına ailesi ve sevenleri tepki gösterdi.

Haberler 03.12.2019 - 09:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, 21 Kasm 2019 tarihinde Kayapnar ilçesi 75 Metrelik Yol üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Halil ç.nin (33) kulland 21 TT 0681 plakal taksi, Mardinin Mazda ilçesi Anadolu mam Hatip Lisesinde görev yapan Diyarbakrl matematik öretmeni Ezgi engüle, okula giderken 75 Metrelik Yol mevkiinde kardan karya geçerken çarpt. Ar yaralanarak hastaneye kaldrlan Ezgi öretmen doktorlarn çabalarna ramen kurtarlamad.

SÜRÜCÜ SERBEST

Taksi oförü Halil ç. polis ekiplerince gözaltna alnd. Ezgi öretmenin ölümüne sebep olan taksi oförü Halil ç. 24 saat geçmeden serbest brakld. Ezgi öretmenin ailesi ve sevenleri serbest braklan taksi oförü ve davaya bakan hakimlere tepki yadrd. Daha taziyesi yerdeyken, ölümüne sebep olan taksi oförünün 24 saat geçmeden serbest braklmas, Ezgi öretmenin sevenlerine ve ailesine büyük bir hayal krkl yaattn aktaran sevenleri, Ezgi öretmenin sevenleri, hukuk sisteminden adil bir ceza beklerken, karar veren savc ve hakimlerin bu hukuksuzluuna anlam veremiyor. Vicdan sahibi, hak hukuk sahibi hiçbir insann bunu kabul etmesi mümkün deildir. Daha deliller toplanmadan, kamera kaytlar detayl incelenmeden böyle bir kararn verilmesi insanlarn hukuk sistemine kar güvenini zedelemitir. Bu sonucu gören, duyan dier cani oförler daha ne yapar, kurallara nasl uyarlar ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git