"Aileyi ve insanlığı yok etme savaşına dur demeliyiz"

Diyarbakır'da düzenlenen "önce aile" çalıştayında konuşan Türkiye Aile Meclisi Başkanı Adem Çevik, dünyada aileye ve insanlığın devamına karşı bir savaş başlatıldığını belirterek, buna "dur" demek gerektiğini vurguladı.

Haberler 08.10.2019 - 10:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Aile Meclisi Diyarbakr l Bakanl tarafndan Sümer Park Cep Sinemas Salonunda Önce Aile temasyla bir çaltay gerçekletirildi.

çaltayda konuan Türkiye Aile Meclisi Bakan Adem çevik, Birlemi Milletlerin yaynlad bir rapora dikkat çekerek, aileyi ve insanl yok etmeye yönelik bilinçli bir proje yürütüldüüne vurgu yapt.

çevik, Birlemi Milletler bir rapor yaynlyor. Kadn için aile tehlikelidir. diyor. Avrupa Birlii de bizim Aile Bakanmz da bu raporu 2014de yaynlyor. Kadn için aile tehlikelidir. diyorlar. Ayn zamanda çileri Bakanl da bunu yaynlad. 2016, 2017, 2018 polis akademisi raporunda aile kadn için tehdittir deniliyor. Ailemize sahip çkmazsak devlet kalmaz ve devletimiz gider. nsanla kar bir sava var. Kadn kadnla, erkek erkekle evlendiinde çocuk olur mu? Olmaz. Bu insanla kar bir sava soykrmdr. TCK/77de bu insanlk suçudur. Anayasann 41inci maddesi, ailemizin çocuklarmz korumasndan bahsediyor. ifadelerini kulland.

Gelen baz tepkiler üzerine Toplumsal Cinsiyet Eitliinin müfredattan kaldrldn hatrlatan çevik, ancak hl devam eden yerlerin olduuna dikkat çekerek öyle konutu:

Hl Cumhurbakanlnn Kalknma Plannda Toplumsal Cinsiyet Eitlii uygulanacak diye uygulamalar var. Bunlara toptan kar çkmamz lazm. Kadn erkek eitlii bu deil. Ailesiz, cinsiyetsiz ve ahlaksz bir toplum oluturulmak isteniyor. Dünya nüfusu 8 milyardan 500 milyona düürülmek isteniyor. Giydiklerimizle, yediklerimizle ve kullandmz ilaçlarla bizleri ksrlatryorlar. Bu sadece Türkiyeye kar yaplm bir sava deil. Dünyada insanla, aileye kar yaplan bir savatr. Bunu da el birlii ile din, dil, mezhep ve rk demeden bütün insanlar bir araya gelmeli bu aileyi ve insanl yok etme savana dur demeliyiz.

stanbul Sözlemesi kadna zarar veriyor

stanbul Sözlemesinin kadna zarar verdiini söyleyen çevik, Mesela 6284 sayl Kanun o kadar büyük bir tehlike ki; sadece geçen yl 358 bin 200 uzaklatrma var. Birde koruma ile birlikte 400 bine ulayor. Evden uzaklatrdnz üst kattaki alt kattaki annesinin babasnn evine gidemiyor. Alt kattaki dükknna gidemiyor. çocuunu da göremiyor. O zaman adam hem aileden birilerini öldürdüü gibi kendi çocuunu bile öldürüyor. Tabi kendi çocuunu öldürdükten sonra kendi canna kyyor. Bizim bu mücadelemiz cinnet ve cinayetleri durdurmak içindir. Yani stanbul Sözlemesi insanlar öldürüyor kadn haklarn korumuyor bilakis kadna zulmediyor. dedi.

ABD ecinsellere 22 milyon dolar gönderildi

stanbul Sözlemesinin ksa bir süre içerisinde yürürlüe girdiini hatrlatan çevik, Geçtiimiz günlerde çileri Bakanmzla görütüm. Dedik ki; Ankaradaki ecinsel feminist sapk terör örgütlerini beslemek için Amerikadan 22 milyon dolar para geldi. Yine iki hafta önce Toplumsal Cinsiyet Eitlii ad altnda Avrupa Yatrm Kalknma Bankas bir milyar euro para aktard. Fatma ahin Türkiye Belediyeler Birlii Bakan olduktan sonra hemen Toplumsal Cinsiyet Eitlii komisyonu kurdu. imdi AK Parti hükümetindeki kardelerimizde vekiller veya bakanlarla görütüümüzde bize diyorlar ki; bu sadece Fatma ahinin suçu deil Ahmet Davutolunun da suçludur. Tutanaklara baktmzda 24 Kasm saat 23.10da Abdullah Gülde onaylyor. Tayyip Erdoann Fatma ahinin Ahmet Davutolunun Babacann bütün bakanlarn imzas var. Ve 4 parti bunu 24 Kasm 2011de erhsiz bir ekilde geçiriyor. Hiçbir ekilde erh yok 246 oy 2 dakikada oybirlii ile oylanyor. Tam 26 dakikada bu sözleme maalesef yürürlüe giriyor. ifadelerini kulland.

MAZLUMDER Genel Bakan Yardmcs Avukat Nesip Yldrm, Türkiye Aile Meclisi Diyarbakr l Bakan Hasan Yosun Kaya ve Türkiye Aile Meclisi Güneydou Bölge Bakan Eyüphan Kayann konumalaryla son buldu.

Ana Sayfaya Git