AK Gençlerin polise ikramı

Diyarbakır’da AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları üyeleri uygulama noktalarında nöbet tutan polislere çay, lokum ve kek ikram ederek yeni yıla birlikte girdiler.

Haberler 02.01.2017 - 09:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda uygulamasnda görevli polisler, AK Parti Diyarbakr Gençlik Kollar ve üyeleri tarafndan nöbet banda unutulmad.

AK Parti Diyarbakr Gençlik Kollar Bakan Muhammed Nurullah Akyldz ve gençlik kollar üyeleri ehrin farkl noktalarnda nöbet tutan polisleri ziyaret ederek ikramda bulundu. Nöbet tutan polisler yaplan ziyaretten dolay duyduklar memnuniyeti dile getirdi.

AK GENçLERN POLSE KRAMI

Akyldz, yapt açklamada zor artlarda nöbet tutan polisleri ziyaret ederek moral verdiklerini söyledi.

Biz havada geyikle dolaan Noel Babann deil, karadan gemileri yürüten Fatih Sultan Mehmet Hann torunlaryz diyen Akyldz, Diyarbakr AK Parti Gençlik kollar olarak bu gece vatansever polis kardelerinin yannda bulunduklarn ifade etti.

Mekkeyi fetheden kahraman sahabeler gibi sahabeler ehrinde dini slam, vatann ve milletini koruyan polis kardelerinin nöbet tuttuu noktalar ziyaret ederek her daim onlarn yannda olduklarn göstermek istediklerini bildiren Akyldz, Yl boyunca Diyarbakr da terörün gölgesinde gündüzüyle, gecesiyle, yamuruyla, çamuruyla, souuyla, scayla görev yapan kahraman polislerimize, bizde yln bu son gününde yanlarnda olduk ve scak içecek ikramnda bulunduk. diye konutu.

Ana Sayfaya Git