AK Partili vekilin güzergahında mayın alarmı

AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, referandum çalışmaları kapsamında gittiği seçim bölgesindeki Ömerli ilçesi Hop geçidinde PKK'lıların yola döşediği mayın yüzünden tehlike atlattı. Milletvekili Orhan Miroğlu ve partililer güvenlik güçleri tarafından korumaya alındı.

Haberler 27.03.2017 - 09:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Milletvekili Orhan Mirolu olay, Halk oylamas çalmalarmz için sabah saatlerinde Midyata gitmek için Mardinden yola çktk. Hop geçiinde durdurulduk. Yola mayn döendiini ve askerlerin mayn aramas yaptn gördük. Yol boyunca uzun araç konvoyu olutu. Yarm saat kadar bekledik, geçie ihtiyatl bir ekilde izin verildi. Askerler ise mayn aramaya devam ettiini gördük. Tarihe kayt dümek için partili arkadalarla gördüünüz fotoraflar çektik sözleriyle anlatt.

MUHTARLARLA TOPLANTI

Mirolu, dün Diyarbakr- Mardin yolunda yer alan Sultan eyhmus türbesinin bulunduu Sultan eyhmusta sabah kahvaltsnda muhtarlarla beraber olduk. Oradan Nusaybine geçtik. Biz ayrldktan sonra kullandmz yol güzergahnda yine mayn döendii haberleri aldk, güvenlik güçleri aramaya gitmiler. O yol güzergahnda geçen hafta mayn patlamas sonucu iki askerimizi ehit verdik diye konutu.

Ana Sayfaya Git