Ak Sevdalılar yardım eli uzatı

Diyarbakır Ak Sevdalılar Yardımlaşma Derneği, merkez Bağlar, Sur, Kayapınar ve Yenişehir ilçelerinde yardıma muhtaç ailelere Ramazan ayı gıda kolisi dağıtımına devam ediyor.

Haberler 03.06.2019 - 11:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Ak Sevdallar Yardmlama Dernei, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann talimat ve merkez Balar lçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun destekleri ile Balar, Sur, Yeniehir ve Kayapnar ilçelerinde ehit yaknlar, gaziler, dul ve yetimler ile ihtiyaç sahibi ailelere, Ramazan ay dolaysyla gda kolisi datt. Balar lçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun talimatlaryla dernek yönetimine teslim edilen yardm kolileri, bizzat dernek bakan Mihdat Kavmaz tarafndan, ailelere teslim edildi.

Verilen desteklerden dolay Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan ve Balar lçe Belediye Bakan Beyolunu teekkür eden Kavmaz, Ben özellikle Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoana teekkür etmek istiyorum. Cumhurbakanmz her zaman yetim ve kimsesizlerin kimsesi olmutur. Bizlerde Diyarbakrda verilen destekleri ihtiyaç sahibi ailelere ulatrmaya çalyoruz dedi.

Destekleri ailelere ulatrmak boynumuzun borcudur

Destekleri fakir ve madur ailelere ulatmann dernek olarak boyunlarnn borcu olduunu ifade eden Kavmaz, açklamalarn öyle sürdürdü:

Koullar ne olursa olsun elimizden geldikçe halkmza bir nebzede olsa elimizden geleni yapmaya çalacaz, engelli ve yetim vatandalara ulaacaz. Ramazan ay bu manada yardmlamann zirveye çkt kalplerin yumuad zenginin fakiri en iyi anlad aydr. Bizde bu yardmlama aynda Diyarbakrda ehit ve gazi aileleri, dul ve yetim aileleri ile ihtiyaç sahibi ailelere yardmsever vatandalarn ve özellikle Cumhaurbakanmzn katks ve Balar lçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun desteiyle gda paketi dattk, bizler aracyz.Bu yardmlarmz ve verilen destekleri ailelere ulatrmak bizlerin boynumuzun borcudur.

Ana Sayfaya Git