Aksoy ilçe turunda!

İl Valisi Aksoy dün, Sur, Silvan, Hani ilçelerinde temaslarda bulunup, kamu yatırımlarına ilişkin incelemeler yaptı. Büyükşehir Belediyesine kayyım olarak atanan Cumali Atilla'yı da ziyaret etti.

Haberler 17.11.2016 - 09:14 Son Güncelleme : 17.11.2016 - 09:17

l Valisi Hüseyin Aksoy, kayyum atamalar yaplan Sur, Hani ve Silvan ilçe belediyelerini ziyaret ederek, çalmalar hakknda bakan vekillerinden brifing ald. Aksoy ve beraberindekiler akam saatlerinde ise, Diyarbakr Büyükehir Belediyesine kayym olarak atanan Cumali Atllay ziyaret ederek uzun bir süre görütü.

çileri Bakanl Müstear Yardmcs Dr. Mehmet Tekinarslan, Babakanlk Güvenlik leri Genel Müdür Yardmcs Halil Bac, l Jandarma Komutan Tugeneral Ali Demir, Diyarbakr Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ile birlikte, Sur, Hani ve Silvan ilçelerini ziyaret eden Vali Hüseyin Aksoy, ilçelerde incelemelerde bulunarak yaplan çalmalar hakknda bakan vekillerinden bilgi ald.

SURTA TARH çKALE ZYARET

lk olarak merkez Sur Belediye Bakanln ziyaret eden Vali Aksoy ve beraberindekiler, Sur Kaymakam Memduh Tura ve Sur Belediye Bakan Vekili Bilal Özkan ile belediye personeli tarafndan karland. Bakanlk makamna geçen Vali Aksoy ve beraberindekiler, burada ilçenin genel durumu, ilçede devam eden restorasyon çalmalar ve yaplacak iler hakknda Bakan Vekili Özkandan brifing ald.

SLVANDA ÖZEL HAREKAT MERKEZNDE HATIRA FOTORAFI

Vali Aksoy ve beraberindekiler daha sonra Silvan lçe Belediye Bakanln ziyaret etti. Vali Aksoy ve beraberindeki heyeti, Silvan lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Kütük karlad. Daha sonra belediye bakanlna geçen Vali Aksoy, ilçenin genel durumu hakknda brifing alnd. Vali Aksoy ve beraberindekiler, belediye ziyareti sonras ilçede görev yapan özel harekt polislerini ziyaret etti. Buradaki özel harekat polisine baarlar dileyen Vali Aksoy ve beraberindekiler daha önce okul olarak kullanlan yeni özel harekat merkezinde toplu olarak hatra fotoraf çektirdi.

HANDE ESNAF VE ASKERE ZYARET

Vali Aksoy ve beraberindekiler son olarak Hani lçesine geçti. Burada da Hani lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili aban Arda Yazc tarafndan karland. Belediye ve ilçenin genel durumu hakknda Yazcdan bilgi alan Vali Aksoy ve beraberindekiler, ilçedeki esnaf ziyaret etti. Vali Aksoy, esnaf ziyareti srasnda vatandalarla yapt sohbette, Elimizden ne geliyorsa en iyisini yapmaya hazrz dedi. Vali Aksoy ve beraberindekiler daha sonra, Hani 3üncü Jandarma Tabur Komutanln ziyaret etti. Görevlilerden bilgi alan Vali Aksoy, operasyonel faaliyetlerde bulunan askerlere teekkür ederek görevlerinde baarlar dilediikten sonra ilçeden ayrld.

BÜYÜKEHR BELEDYE BAKANLII

Aksoy ve beraberindekiler akam saatlerinde Büyükehir Belediye Bakanln ziyaret etti. Vali Aksoy ve beraberindekiler, belediye çalmalarnn genel durumu ve yaplacak iler hakknda Büyükehir Belediye Bakan Vekili Cumali Atilladan brifing ald. Yaplan görümenin ardndan Vali Aksoy ve beraberindekiler, belediye binas önünde hatra fotoraf çektirdikten sonra belediyeden ayrld.

Ana Sayfaya Git