Aksu Ve Ensarioğlu Ailesinin Mutlu Günü

İçişleri eski Bakanı Abdulkadir Aksu’nun yeğeni Helin Aksu ile AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu’nun yeğeni Abdulcabbar Ensarioğlu, Altındağ dinlenme Tesislerinde organize edilen görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

Haberler 15.04.2018 - 23:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri eski Bakan Abdulkadir Aksunun yeeni Helin Aksu ile AK Parti Diyarbakr Milletvekili Galip Ensariolunin yeeni Abdulcabbar Ensariolu, Diyarbakrdaki Altnda Dinlenme Tesislerinin çok amaçl düün salonunda, dillere destan bir düünle dünya evine girdi. Düünde, kent protokolü, siyaset ve i dünyas bulutu. Dolarlarn havada uçutuu düünde, ünlü ses sanatçlar da sahne ald.

ALTINDA DNLENME TESSLER

Diyarbakr-Elaz karayolunun 13üncü kilometresinde bulunan Diyarbakrn en büyük düün salonunu bünyesinde bulunduran uzay çatl kalonsuz Altnda Dinlenme Tesislerinin çok amaçl Düün salonu, önceki gece tarihi bir mutlulua ev sahiplii yapt. çileri eski Bakan Abdulkadir Aksunun yeeni Helin Aksu ile AK Parti Diyarbakr Milletvekili Galip Ensariolunin yeeni Abdulcabbar Ensariolu, hayatlarn birletiren imzay, burada att.

AKSU VE ENSAROLU ALES

Düüne, çileri eski Bakan Abdulkadir Aksu, Diyarbakr Valisi Hasan Basri Güzelolu, AK Parti Milletvekili Ebubekir Bal, l Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, l Jandarma Komutan Ali Demir, AK Parti l Bakan Süleyman Serdar Budak bata olmak üzere siyasetci, i adam ve STK temsilcileri ile çok sayda davetli katld.

DOLARLAR HAVADA UçUTU

Binlerce kiinin katlm gösterdii düünde özellikle gelin ve damadn içeri girmesiyle birlikte davetliler adeta para atma yarna girdi. Birbiri ardna dolarlar atlnca çocuklar da toplamak için birbirleriyle yart. çou zaman çocuklar paralar toplamaya yetiemedi.

2 bin kiilik Altnda Dinlenme Tesislerinin salonu tklk tklm dolarken, içeri giremeyen çok sayda davetli ise tesisin dnda düünü takip etti.

SES SANATCILARI çOTURDU

Buarada ses sanatçlar erif Kayran, Mahmut Tuncer, Gökhan Doanay ve Türküçü Ceylan düünde sahne ald. Sanatçlarn bir birinden güzel seslendirdikleri türkkü ve arklarla, davetliler çotu. Gece boyunca halay eksik olmad.

PROTOKOL NKAH AHD OLDU

Büyük bir çokunun hakim olduu Altnda Dinlenme Tesislerindeki düünde çiftin nikah ahitliini eski çileri Bakan Abdulkadir Aksu, AK Parti Milletvekili Galip Ensariolu, AK Parti Milletvekili Ebubekir Bal, Vali Hasan Basri Güzelolu, l Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ve l Jandarma Komutan Ali Demir yapt.

AKSU çFTLERDEN 5 çOCUK STED

Nikah töreninde konuan Aksu, iki ailenin dostluunun bu evlilikle daha da pekitiini ifade etti. Aksu öyle dedi; Evliliin üç srr sevgi, sayg ve sabrdr. Birbirinizi hep seveceksiniz. Sevginiz bugünkünden daha çok artarak devam edecek inallah. Birbirinize kar hep saygl olacaksnz. Sabr en önemli konu. imdi maalesef gençlerimiz pek sabrl olamyorlar. Ailedeki en ufak bir meseleyi hemen anne baba, aileye aktaryorlar onlar da huzursuz ediyorlar. Onlar da üzüyorlar. Meseleleri önce kendi aranzda diyalogla, konuarak çözeceksiniz. Onun için sabrl olmanz diliyorum. Allah hayrl uurlu etsin. Allah mutlu mesut etsin. Ben say olarak bir ey demiyorum. 3 mü olur, 4 mü olur, 5 mi olur onu Allah bilir ama en az 5 diyorum ona göre

Ak Parti Milletvekili Galip Ensariolu ve dier düün ahitleri ise çiftlere nasihat konusunda duygularn ifade etti. Konumann ardndan Aksu, çifte evlilik cüzdanlarn verdi. Altnada Dinlenme Tesislerindeki tarihi düün gecenin geç saatlerinde son buldu.

Ana Sayfaya Git