Aktert anıldı

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde geçen yıl PKK'lılarca katledilen AK Parti İlçe Başkanı Aktert için anma programı düzenlendi.

Haberler 11.10.2017 - 08:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Dicle ilçesinde geçen yl PKKl teröristlerce katledilen AK Parti lçe Bakan Deryan Aktert için anma program gerçekletirildi.

Dicle Kaymakam Alparslan Klç, AK Parti Diyarbakr l Bakan Muhammet Akar, Aktertin yaknlar ve vatandalarn katlmyla Dicle ilçesine bal Yeilyurt köyünde düzenlenen anma program kapsamnda PKKllarca katledilen Aktertin mezar ziyaret edildi. Daha sonra taziye evinde mevlit okutularak, katlanlara yemek verildi.

AK Parti l Bakan Akar, Aktertin memlekete hizmet için cann verdiini belirterek, devraldklar bu kutlu bayra ileriye tayacaklarn söyledi.

GÜçLÜ VE AZML BR NOKTADAYIZ

Düne göre çok daha güçlü ve azimli bir noktada olduklarn kaydeden Akar, öyle devam etti:

çünkü halkmzn, Türkiyemizin bu hizmete ihtiyac var. Her gözü yal çocuk, her isiz kardeimiz için çabamz var. Geçen sene ehidin mezarnn banda verdiimiz sözü tekrar ediyoruz. Biz kutlu ehitlerimizin yolundan gitmeye andiçtik. Onlarn bize emanet ettii bu bayra emin ellere ulatrana ve memleketimizi huzur ve saadete kavuturana kadar bu mücadeleyi brakmayacaz.

Aktertin olu Hamza Aktert de babalarnn yokluunun kendileri için büyük bir yara olduunu dile getirdi. Babasnn mekannn cennet olduunu anlatan Aktert, Acs geçmi deil. Elbette ki onun yolundan gideceiz. Yolu buysa biz de bu yolda ilerleyeceiz. Hiç bir zaman onun katillerine frsat vermeyeceiz. Biz her zaman babamzn bize brakt o isimle yayoruz. O varken de yokken de biz sürekli onun referansyla bir yerlere geliyoruz. diye konutu.

Ana Sayfaya Git