Akyıl güven tazeledi

TÜRSAB Yöre Temsil Kurulu Başkanlığına Seçilen Mehmet Akyıl, bölgesel baz da turizmin gelişmesi için üzerlerine büyük sorumluluklar yüklendiğini söyledi.

Haberler 26.07.2018 - 09:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TÜRSAB Bölgesel Yürütme Kurulu Bakanl seçimi Mardin, Batman, Siirt, rnak ve Diyarbakr illerinden turizm acentelerinin katlmyla Diyarbakrda yapld. Bir otelde yaplan seçimlerde önceki dönem TÜRSAB Bölge Yürütme Kurulu Bakan Mehmet Akyl beyaz listeden, Uur Apaydn ise mavi listeden aday oldu. ki listesinin yart seçimlerde beyaz liste oylarn yüzde 75in alarak adeta güven tazeledi.

Yeni bir dönemin balangc

Akyl, bugün itibari ile artk sadece Diyarbakr deil, Yöre Temsil Kurulu olarak görev yapacaklarn belirterek, Mardin, Batman, Siirt, rnak ve Diyarbakr illerimiz bir bütün halinde çalmalarn yürütecektir. Sadece il baznda deil, bölge olarak çalmalarmz yürüteceiz dedi.

TÜRSAB Yöre Temsil Kurulu Bakanl seçimlerinden Bakan Mehmet Akyln oluturduu beyaz listede Serdar Baturay, brahim Halil Yatkn, Yunus Batbay, emsettin Yldz, brahim Bilen ve Mehmet Erdem, Mehmet an, Nurettin Volkan Aksu, Adem Akn, Nuray Cebe, Kazm Ylmaz, Sultan Turan, Abdulhakim Demir yer ald.

Ana Sayfaya Git