Alışverişler hediyelere dönüşüyor

Güneydoğu'nun en büyük alış-veriş merkezi olan Forum Diyarbakır AVM'den müşterilerine hediye yağmuru hız kesmiyor.

Haberler 24.05.2018 - 09:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Forum Diyarbakr AVMde alveri yapan vatandalar, alverilerini Forum Plus Sadakat Kart üzerinden sisteme ileterek, kazanacaklar puanlarna karlk gelen hediyeleri alma ansna sahip olacak.

Kaplarn 10.06.2015te açan Forum Diyarbakr AVM, açld ilk günden itibaren, etkinlikler, kampanyalar, konserler, imza günleri ,sosyal sorumluluk projeleri ve ziyaretçilerine kazandrd saysz hediyelerle kentte fark oluturan bir alveri merkezi olarak, alveri yapan ziyaretçilerinin, alveri yaptkça kazanacaklar yepyeni bir projeye daha imza att.

FORUM DYARBAKIRDAN HEDYE KAMPANYASI

Alverilerini Forum Plus kart üzerinden sisteme ileterek kazanacaklar puanlarna karlk gelen hediyeleri alma ansna sahip olacak olan vatandalar, AVM giri katnda yer alan ve hizmet saatleri boyunca açk olacak olan Forum Shop Maazasnda, puan sorgulama, puan harcama ürün/ hizmet teslim ilemlerinin yan sra hediye ürünleri de tehirde görme ansna sahip olacak.

Plus Kart, alveri merkezi maazalarndan alveri yaptkça 1TL=1 Puan mant ile puan biriktiren bir Sadakat Kart olup, ziyaretçiler kazanlan puanlarn ve puanlarna karlk gelen hediye ürünleri, AVM danma noktas, Forum Shop ve www.forumdiyarbakiravm.com.tr web adresimizden örenebilecek.

Ana Sayfaya Git