Allianz’dan gençlere tamamlayıcı sağlık sigortası kampanyası

Allianz, 31 Ocak 2022 tarihine kadar devam edecek “TSS Gençlik Kampanyası” ile 18- 25 yaş arasındaki gençleri yılda 100 TL’den başlayan fiyatlarla Tamamlayıcı Sağlık Sigortası sahibi yaptığını açıkladı.

Haberler 20.11.2021 - 00:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Allianz, Tamamlayc Salk Sigortas konforunu gençlere uygun maliyet avantaj ile sunduunu duyurdu. TSS Gençlik Kampanyas kapsamnda 18 ile 25 ya arasndaki gençler, 31 Ocak 2022 tarihine kadar ylda 100 TLden balayan fiyatlarla Tamamlayc Salk Sigortas sahibi olabiliyor.

SALIK SGORTASINA DAR FARKINDALIK ARTIYOR

Kampanya ile ilgili deerlendirmede bulunan Allianz Türkiye Salk Sigortalar Genel Müdür Yardmcs Okan Özdemir, gençlerde sigorta farkndaln artrmann ve onlarla ba kurmann öncelikleri arasnda yer aldn söyledi. Özdemir, Salk bilinci ve salk sigortasnn önemi konusundaki farkndalk giderek artyor. Salk en güçlü olduumuz alanlarn banda geliyor ve bu branta müterilerimiz bizden, onlar çok daha iyi tanmamz, özel hizmetlerle onlarn her zaman yannda olmamz bekliyor. Allianz olarak gençlerimizin de her daim yanndayz. Bu nedenle onlara, TSS ürünümüzden uygun maliyetlerle faydalanma imkn sunuyoruz. Kampanya ile gençlerimiz ylda 100 TLden balayan fiyatlarla TSSnin avantajlarndan yararlanrken, ürünümüzün özellii gerei limitsiz yatarak tedavi imknna da kavuacak diye konutu.

SEKTÖR TSS SAYESNDE SALIK SGORTASIYLA TANIMAMI YEPYEN BR HEDEF KTLEYE ULATI

Tamamlayc Salk Sigortas (TSS), özel salk sigortasna sahip olmak isteyen ancak bütçe ayramayan, salk ihtiyaçlarn karlamak için SGK anlamal özel hastaneleri tercih edenler için uygun bir ürün olmas nedeniyle tercih ediliyor diyen Okan Özdemir, Sektörümüz bu ürünle, daha önce hiç salk sigortas ile tanmam yepyeni bir hedef kitleye ulat. Allianz olarak TSS ürününde anlamal kurum amz sürekli zenginletiriyoruz. Tüm salgn hastalklar da kapsayan Tamamlayc Salk Sigortas ürünümüz 2021de de en popüler salk sigortas ürünü olmaya devam ediyor ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git