Almanya vizesi Diyarbakır'dan

Almanya Schengen vizesi için 2 Temmuz Salı gününden itibaren Diyarbakır’dan başvuru yapılabilecek.

Haberler 02.07.2019 - 11:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DTSO ile DATA arasnda imzalanan ibirlii protokolü kapsamnda Almanya için vize bavurular Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odasndaki DATA ofisinden yaplabilecek.

Türkiyede Almanya vize bavurusu için resmi olarak yetkilendirilmi tek kurulu olan DATA, 16 Temmuz tarihi itibariyle Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odas binasndaki yeni DATA ofisinde mobil bavuru hizmetine balayacak

Güneydou bölgesine özel olarak sunulan bu yeni hizmet ile biometrik ilem cihaz ve yetkili ekibi sayesinde, vize bavurusu yapmak isteyen kiilere daha üstün hizmet ve ulam kaynakl zaman ve maliyet avantaj salyor olacak.

Vize bavurusunun detaylar

2 Temmuz 2019 tarihinden itibaren açlan https://randevu.idata.com.tr/ adresindeki DATA sisteminden ücretsiz olarak randevu alnabilecek. Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odasnda faaliyete balayacak DATA Mobil bavuru ofisi, Almanya Schengen vize bavurularn kabul edecek.

DATA Mobil bavuru ofisine eksiksiz sunulan bavuru dosyalarnn kabulü sonras, mobil ekibin gerçekletirecei biometrik ilemler için parmak izi alm randevu günü verilecek. Bavuruya ait vize harc ve DATA koordinasyon bedeli, bavuru srasnda DATA mobil ofisinde tahsil edilecek. Bavuru öncesi herhangi bir ödeme veya havale yolu ile ön ödeme talep edilmemektedir.

Mobil bavuru hizmeti hakknda sorular için +90 0850 460 84 93 numaral DATA çar Merkezinden veya www.idata.com.tr web sitesinden gerekli bilgilere ulalabilir.

Ana Sayfaya Git