Altından şal yapıldı

Kuyumcu Mehmet Tikiz, Dubai'den vitrinde sergilemek üzere altından yapılmış şal getirtti. El işlemesi olan ve 22 ayar altından yapılan 340 bin liralık altından şal, özellikle kadınların yoğun ilgisini çekti.

Haberler 08.10.2019 - 10:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmanda bir kuyumcunun Dubaiden getirttii el ilemesi ve 22 ayar altndan yaplan 340 bin lira deerindeki altndan al, görenleri hayrete düürdü.

Batmanl kuyumcu Mehmet Tikiz, Dubaiden vitrini için getirttii altn al kadnlardan youn ilgi gördü. 340 bin lira deerindeki 22 ayar ve el ilemeli altn aln Türkiyede tek olduu örenildi.

ALTINDAN AL LEND

Altndan al ile ilgili bilgi veren Tikiz, Altn al biz Dubaiden getirdik. Dükkan açarken, farkl bir eyle açmak istedik ve Dubaide bir forumda bunu gördük, dikkatimizi çok çekti etki oluturacan düündük. Altndan al toplam 1 kilo 200 gram, fiyat da 340 bin lira. nsanlar buradan geçerken bakp fotoraf çekiyor, merak konusu oluyor. Fiyatn soran oluyor, iddiaya giren oluyor bazen bunu bana alan olursa kesinlikle evlenirim diyen oluyor, fiyatn üç aa be yukar tahmin edenler oluyor nasl ki baz yerlerde fenomen insanlar oluyor ya bu da bir nevi Türkiyenin maskotu gibi bir ey oldu. Altn al Türkiyede sadece bizde var. Bundan birkaç hafta öncesine kadar bir müteri ciddi bir ekilde buraya gelip pazarlk yaptk, sevgilisinin evlilik teklifini kabul ettiinde bunu kesinlikle alacan söyledi u an onu bekliyoruz dedi.

HAYRAN BIRAKIYOR

Müteri Zeynep Bozkurt ise, Vitrinde altn al gördüm ve dikkatimi çekti fiyatn ve arlnn ne kadar olduunu merak ettim ve sormak için girdiimde 1 kilo 200 gram ve fiyatnn da 340 bin lira olduunu söylediler. Gerçekten alan var m onu çok merak ediyorum. Biz de sadece bakmakla ve fotorafn çekmekle yetindik diye konutu.

Ana Sayfaya Git