Amatör balıkçıların korkunç ölümü!

Adana'nın Karataş ilçesi sahilinde kurdukları çadırda karbonmonoksit zehirlenmesinden hayatını kaybeden Habib Topaluğurlu, oğlu Murat Topaluğurlu, yeğeni Yusuf Topaluğurlu, komşuları zihinsel engelli Ali Turan ve Zeki Kılınçcı'nın cenazeleri, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı...

Haberler 13.03.2019 - 11:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ölenlerden Yusuf Topaluurlunun kardei Ahmet Topaluurlu, kendisinin de aabeyi ile balk tutmaya gitmeyi düündüünü, ancak ilerinden dolay gidemediini söyledi. Aabeyi, amcas, amcasnn olu ve zihinsel engelli 2 komusunun 8 Mart Cuma günü Karata ilçesi Tuzla Aydnlar sahiline gittiini anlatan Topaluurlu, Cumartesi akam görüntülü olarak konutuk. yi olduklarn, her eyin yolunda olduunu söylediler. Pazar günü aradmzda telefonlarna ulaamadk. Pazartesi günü de aradm, açmad. üphe dütü içimize. Daha fazla dayanamayp, teyzemin olu ile gittik. Tuzla Aydnlar sahiline vardm. Araba sahilden yaklak 1,5 kilometre uzakta. Kumun içinde arabay götürdüm. Ve oraya gittiimde bir vahet ile karlatm dedi.

çADIRA GRDMDE CENAZELER LE KARILATIM

çadra gittii zamanlar, kendisini aabeyinin karladn aktaran Topaluurlu, Deli doluydu, arabasn da yeni almt. Bu arabay niye buraya getirdin derdi. Bir baktm kimsede ses soluk yok. üphelendim, içime kurt dütü. çadrn fermuarn açtm zaman, içeride hepsinin cenazesi ile karlatm. Havalandrmalar açtm, bir yaama umudu ile ama hepsinin ölü olduunu gördüm. Güvenlik birimlerine bavurdum. Ambulans geldi, jandarmamz geldi. Oraya devaml gidip geldiklerini biliyorduk. Arada bir biz de gidiyorduk. Bu gittiklerinde ben de beraber gidecektim. Yaptm ilerimden dolay gidemedim. Yoksa u an 6nc cenaze de ben olacaktm. Bir amcam, bir amca olum, bir aabeyim; 3 kanmz gitti. Mahallemizden yine iki arkadamz gitti diye konutu. Ölen 5 kiinin, otopsi ilemlerinin ardndan, cenazeler merkez Seyhan ilçesindeki Küçükoba Mezarlnda topraa verildi.

Ana Sayfaya Git