Anne kriz geçirdi

Dağa kaçırılan oğluna kavuşmak için eylem yaparken, terör örgütü saflarında yer alan bir yakının teröristlerce öldürüldüğü haberini alarak sinir krizi geçiren anne Fatma Bingöl'e sağlık ekipleri müdahale etti.

Haberler 14.11.2019 - 10:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Daa kaçrlan oluna kavumak için oturma eylemi yapan Fatma Bingöl, terör örgütü saflarnda yer alan yaknnn ölüm haberini alnca sinir krizi geçirdi.

stanbuldan 5 yl önce 14 yanda daa kaçrlan olu Tuncay için Diyarbakra gelerek oturma eylemine katlan anne Fatma Bingöl, terör örgütü saflarnda yer alan bir yaknn dada teröristlerce öldürüldüü haberini ald. Sinir krizi geçiren Bingöle 112 Acil Servis ekipleri müdahalede bulundu.

Yaananlardan büyük üzüntü duyan Diyarbakr anneleri HDPlilere tepkilerini dile getirdi. Bu srada baygnlk geçiren anneleri polis ekipleri sakinletirmeye çalt.

- Artk bunlarn yüzünden çocuklarmz ölmesin

Anne Fatma Bingöl, yapt açklamada, her an kötü bir haber gelecek endiesi tadklarn söyledi. Bir akrabasnn öldüünün telefonla kendisine bildirildiini ifade eden Bingöl, akrabalarnn 3 ay önce öldüünü fakat haberin kendilerine yeni iletildiini örendiini aktard. Bingöl, öyle konutu:

Biz de evladmzn bu haberini duymak istemiyoruz. Artk biri el atsn bu ie. Birileri bunlara Yeter desin. Artk bunlarn yüzünden çocuklarmz ölmesin. Bizim evlatlarmza yazk günah deil mi? 10-15 yandaki çocuklar götürüp, öldürüyorlar. Suçlar günahlar nedir? Gücümüz, sabrmz kalmad, artk yeter. Her gün bir akrabann ölüm haberini duymak istemiyoruz.

Ana Sayfaya Git