Anneler Günü 2017 ne zaman? Peki Anneler gününe aç gün kaldı! En güzel sözler

Anneler günü ne zaman 2017 için araştırmalar başladı. Mayıs ayına girdiğimiz şu günlerde tüm ana kuzuları, hayata getiren besleyen büyüten annelere ufacık bir hediye almak ve gönüllerini almak adına Anneler Günü nün geleceği günü iple çekiyorlar. Her sene 14 Mayıs'ta kutlanan Anneler Günü 2017 senesinde de 14 Mayıs'ta kutlanacak

Haberler 06.05.2017 - 16:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Anneler günü ne zaman 2017 için aratrmalar balad. Mays ayna girdiimiz u günlerde tüm ana kuzular, hayata getiren besleyen büyüten annelere ufack bir hediye almak ve gönüllerini almak adna Anneler Günü nün gelecei günü iple çekiyorlar. Her sene 14 Maysta kutlanan Anneler Günü 2017 senesinde de 14 Maysta kutlanacak. te anneler gününe özel hazrladmz haber de annelere en güzel sözler, anneler gününün önemi anneler gününde alnacak hediyeler detay hepsi haberimizde.

ANNELER GÜNÜNDE ALINACAK HEDYELER

Bizi evkatiyle büyüten ve emeinin ödenemeyecei Annelerimize en güzel anneler günü hediyeleriniz sizler için derledik.

1) Buket çicek

2) Kutu çikolata (özel çikolatal, çiçek mevyeler)

3) Küçük Ev Aletleri

4) Züccaciye, Mutfak Eyalar

5) Giyim Eyas

6) Taklar (Kolye, Küpe, Saat.. vb.)

7) Fotoraf çerçevesi

8) Duvar Saati

9) Annelere Özel Ödül Plaketleri (yln annesi, yldzm sensin vb.)

EN GÜZEL ANNELERE EN GÜZEL SÖZLER

Anne güllerin bezemesi, gülden deste anne, sözümde tutuklu, tarifsiz beste anne, yanar yürek, can bitkin kafeste, anne hasret barda, anne içimde aheste. Seni çok seviyorum anne, anneler günün kutlu olsun.

Penceresiz odamda, klarn en nadidesiydin. Akl hocam, hayat danmanmdn. Yollar ayrld ama kalpler asla. Seni seven yavrun anneler gününü unutmad. yi ki varsn annem.

Biraz ans, biraz sevgi ve sabr, birer parça zaman, baar ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini kartrp senin için uzun ve dileklerinin gerçekletii bir hayat pastas yapabiliriz sanrm Anneler günün kutlu olsun canm annem!

Anneler çiçek gibidir, onlar hep mis kokulu yerlerde görebilirsin, senin için her zaman varolduklarn ve seni düündüklerini bilirsin. Anneler günün kutlu olsun canm anam.

Geleceini oluturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek ekilde olmasn dilerim. Anneler günün kutlu olsun benim melek annem.

Bir günümde deil her günümdesin. Her gün her saniye benimlesin. Her zaman bana destek oldun. Sen benim için çok özelsin. Anneler günün kutlu olsun canm annem.

Anne senin yürein ta olsa dayanr m, ku olsa, çiçek olsa, gündüz olsa, krlmaz m? Acdan bir sap menekenin boynu bu kez dalar doursun beni anne. Sen de lk bir yamur ol durmadan ya kanayan yerlerime. Anneler günün kutlu olsun canm annem.

Anne gökte bir k, anne parlak bir yldz anne yoklukta bir dü, ayda bir yaldz anne tutunulan bir dal, dertlerin garip çizgisi anne gözümdeki yalarn bir virane dizgisi. Anneler günün kutlu olsun canm anam.

Ah dalsam dizine, uyusam doymakszn, sabah olmasa gece kaçmaktan dermanszm, sür beni gül yüzüne ki, sende kalsn szm. Alyor musun anne gidiyor hayrszm. Anneler günün kutlu olsun canm annem.

Yok, elimde bir demet meneke, yok elimde sevdiin gül ekeri. Yok ite sana bir ey bilmem ki ne demeli, bir tek ar yaral özlemim ve bir tek gözlerine sürdüün gözlerim anne benim, aç kapy anneler gününü kutlamaya geldim güzel annem.

Hiçbir süs ve makyaj bir kadn, analk sevgisi kadar güzelletiremez. Annem anneler günün kutlu olsun

Her eye deer senin sonsuz sevgin. Annem annem. Seni çok aryorum. çok özledim. Anneler günün kutlu olsun biricik meleim.

Sen evimizin kraliçesi, bamzn tacsn. En aziz varlmz. Anneler günün kutlu olsun annem.

Annem senin sevgin dünyam stan tek günetir. Hiç n eksilmeyecek biliyorum. Varlnla mutluyum. Anneler günün kutlu olsun sevgili annem.

Snrsz bir sevgi, anlatlmaz bir sevgiyle beni seven annem, sana layk olmak için yayorum. Anneler günün kutlu olsun.

Benim bitanecik tatl annem, senin çocuun olduum için her zaman gurur duydum. Ellerinden öperim. Canm annem anneler günün kutlu olsun.

Sabrlsn, scaksn, efkatlisin, koruyucumsun, balayansn. Annemsin. Seni çok seviyorum.

Kuzey rüzgar da esse, kopsa da frtna,snacam tek liman sensin annem. Hakkn nasl öderim. Bam dizlerine koymaya geldim. Anneler günün kutlu olsun canm annem.

Anneciim benim, hüznümü sevince dönütüren tek insansn. Anneler günü kutlu olsun bitanem.

Güne yüzlü, altn kalpli, ar bal, tatl dilli, meleklerin ei sanki sensin, benim güzel annem. Anneler günün kutlu olsun biricik annem.

Meer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adnm. Sana her sesleniimde ya acm diniyor ya da sevgim couyor. Anneler günün kutlu olsun.

Anne kelimesi bile yetiyor insana.Huzuru veriyor sevgiyi evkati.Allah kimseyi annesiz koymasn.Canm annem Anneler günün kutlu olsun.

Anneciim, bir günümde deil her günümdesin. Annem olman dünyadaki en büyük ansm, iyi ki varsn. Anneler günün kutlu olsun

Bu dünyadaki en güvenli snam senin kucan. Benim annem olman bu dünyadaki en büyük ansm. Seni seviyorum

Fedakarlk, sevgi, sabr ve güzellik ne demek tarif et derlerse; annem derdim.

ANNELER GÜNÜ ÖNEM

Anneler Günü ülkemizde 1955 ylndan bu yana kutlanyor. Türk Kadnlar Birlii ülkemizde her yl çocuklar için büyük fedakarla katlanan annelerden birini yln annesi seçer. Yln annesinin kiiliinde tüm annelere iyi dilekler sunulur.

Amerikann Filedelfiya eyaletinde 9 Mays 1966 günü Jarvis isimli bir kzn annesi öldü. Annesini çok seven Jarvisin üzüntüsü aylarca sürdü. Hayatla kimsesi kalmayan Jarvis ölüm olayna bir türlü alamad. Yaama küstü. Canlln, yaama sevincini yitirdi. Yemedi, içmedi bir ara ölmeyi bile düündü. Jarvisin bu durumunu yakndan izleyen komusu Jarvisle arkada oldu. Bir gün yal komu söylei srasnda Jarvise nsanlar doar, yaar, ölür. Bu bir doa kanunudur. dedi.

Bu iki cümle, Jarvisi çok etkiledi. Ölümün de domak, yaamak gibi bir doa olay olduunu düündü. Ancak bu doruyu bulmak Jarvisin annesine olan sevgisini azaltmad.

Aradan geçen süre içinde ölüm sözcüünün soukluu gitti. Yerine anne sevgisinin scakl geldi. Artk Jarvis annesini gözyalar ile deil, severek anmaya balad. Aclar azald. çinde ar, duru bir sevgi olutu.

Ana Sayfaya Git