Anneler kulp'a ağladı!

"Evlatlarımızı istiyoruz" diyen anneler- Kulptaki hain saldırıyı lanetledi.

Haberler 14.09.2019 - 10:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Daa kaçrlan çocuklar için Diyarbakrda HDP l Bakanl önünde oturma eylemi yapan anneler, Kulp ilçesi krsalnda PKKllarca düzenlenen, 7 kiinin ehit olduu, 10 kiinin yaraland saldry lanetledi.

- Cierimiz parçaland

Oturma eylemine daa kaçrlan olu Ramazan Üçda için katlan Mevlide Üçda, Kulptaki terör saldrsn duyduklarnda büyük üzüntü yaadklarn söyledi.

Cierimiz parçaland. Kan dökülmesin artk. Duyunca içim parçaland. Polis de asker de sivil de bizim evlatlarmz. diyen Üçda, bar, huzur ve mutluluk istediklerini belirtti.

- Saldry lanetliyorum

Yeeni için oturma eylemi yapan Rahime Uymaz da terörün kendilerini yldramayacan belirtti. Uymaz, Ölmek var, dönmek yok. 5 yldr hasretiz çocuklarmza. Saldry lanetliyorum. Lanet olsun. Canmz yakyorlar, yakacaklar ama ylmayacaz. Allaha çok ükür günden güne çoalyoruz, korkmuyoruz. Korku yok. Korku olsa buraya gelmezdik. Analar korkmaz. ifadelerini kulland.

stanbuldan gelerek, 14 yanda daa kaçrlan olu Tuncay Bingöl için oturma eylemine katlan Fatma Bingöl ise artk terör saldrs olmasn istemediklerini aktard. Bingöl, Evlatlarmz öldürmesinler. Kimse kimsenin cann yakmasn. Artk yeter. Ölenler de bizim evlatlarmz. Onlarn suçu günah yok. Bizim evlatlarmzn da suçu günah yoktu. diye konutu.

Ana Sayfaya Git