Annelerin duası!

Diyarbakır anneleri dağa kaçırılan evlatları için dua etti.

Haberler 09.11.2019 - 10:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Daa kaçrlan çocuklarna kavuma ümidiyle HDP l Bakanl binas önünde oturma eylemi yapan Diyarbakr anneleri, Mevlit Kandili dolaysyla Hazreti Süleyman Camisi ve 27 Sahabe Türbesini ziyaret edip çocuklar için dua etti.

çocuklarnn daa kaçrlmasndan HDPyi sorumlu tutan Diyarbakr annelerinin, partinin il binas önünde 3 Eylülde balatt oturma eylemi sürüyor.

Anneler, son ilahi din slamn teblicisi son Peygamber Hazreti Muhammedin dünyaya terifi dolaysyla rebiyülevvel aynn 12nci günü idrak edilen Mevlit Kandili vesilesiyle Hazreti Süleyman Camisi ve 27 Sahabe Türbesini ziyaret etti.

Olu Vedat için eyleme katlan baba ehmus Kaya, kandil dolaysyla 27 Sahabe Türbesini ziyaret ederek, çocuklarna kavumak için dua ettiklerini söyledi.

ANNELERN DUA ETT

PKK tarafndan kaçrlan olu Muhammed için oturma eylemine devam eden anne Ayegül Biçer ise yüreklerinin yandn belirtti.

Biçer, stedik ki bu gecenin hürmetine burada dualarmz yapalm. Bizi gören, izleyen herkesten de dua istiyoruz. Rabbim hepimizi evlatlarmza kavutursun. Mücadelemize devam edeceiz. diye konutu.

Diyarbakrda 4 yl önce 15 yandayken daa kaçrlan olu Özkan için oturma eylemini sürdüren baba Süleyman Aydn ise eyleme katlan tüm ailelerin tek amacnn çocuklarna kavumak olduunu ifade ederek, nallah Rabbimiz bu kandil hatrna verir ve çocuklarmzn hepsi geri dönerler. O yüzden buraya geldik ve dua ettik. dedi.

Annelerden Songül Altnta da dualarnn kabul olmas için Allaha yakardklarn belirterek, Hazreti Süleyman Türbesine geldik. Dualarmz ediyoruz. Allahn izniyle inallah dualarmz kabul olur, evlatlarmza kavuuruz. Azck vicdanlar, merhametleri varsa evlatlarmz bu gecenin yüzü suyu hürmetine braksnlar. Biz sadece evlatlarmz istiyoruz. eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git